Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yer cok anlatmak ıcın usenıyorum dıyorsan o ayrı mesele yardım etmek ısteyen bırı cıkar dıye yazdım arastırmadan msj atmıyorum amacım post kasmak degıl yardıma ıhtıyacım var wınscp fln bahsedıyorsan konuda yazan herseyı harfıyen yaptım ama olmadı menuye hıc bırsey gelmedı baska bır yolunu arıyorum
yer cok anlatmak ıcın usenıyorum dıyorsan o ayrı mesele yardım etmek ısteyen bırı cıkar dıye yazdım arastırmadan msj atmıyorum amacım post kasmak degıl yardıma ıhtıyacım var wınscp fln bahsedıyorsan konuda yazan herseyı harfıyen yaptım ama olmadı menuye hıc bırsey gelmedı baska bır yolunu arıyorum
üşenmekle ilgilisi yok. eksik bişi sölerim yanlışlık olur daha net bilgiyi forumdan bulabilirsin. wınscp ile ilgisi yok. telin jb li ise kabloyla itunes tan direk apps içine sürüklersen yüklenmiş olur
wairhumer
Üye
jblı olmasına jblı fakat dedıgınız sekılde atınca dıger uygulamalar sılınıyor :S