Muzlu Çay Kokteyli

  • 16 Nisan 2011
  • 332 Okunma
  • 0 Cevap

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. MALZEMELER
    2 Muz
    6 cl. Muz Likörü
    4 cl. Kanyak
    1/2 litre Su
    5 ÇayKaşığı Siyah Çay
    50 gr Şeker
    6 damla Angostura Bitters

    HAZIRLANIŞI
    Muzları soyun ve dilimleyin. Kanyak ve muz likörü karışımına yatırarak 2-3 saat buzdolabında dinlendirin. Çayı demleyin, süzün, şekeri karıştırın. Çayı soğuttuktan sonra muzlu karışımı ekleyin, altı damla angostura bitters?ı ekleyin ve kadehlere paylaştırın
     


    Yazan: CoDeYs
Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
Yüklüyor...
24/09/2018 - 04:45