Müthiş Takas

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilyas71

Üye
    Konu Sahibi
Müthiş Takas
Bazı gazetelerde yeralan haberlere göre Tümer ve Ümit Karan takasının gerçekleşme ihtimali yüksekmiş. Sizce bu takasın gerçekleşmesi hangi klüp için daha hayırlı olur?
 


sambadisakkarit

Üye
Beşiktaş'ın Ümit Karan'ı alması bugün için pek bir yarar sağlamaz. Çünkü Beşiktaş'ın temel sorunları defansta uyumsuzluk, orta sahada lider oyuncu eksikliği, takım olamama.

Galatasaray'da Ümit Karan yedek kalmayı sorun eden ve de takımda gruplaşmaya sebep olabilecek bir futbolcu gibi. Tümer'in Galatasaray'da orta sahada lider oyuncu olabileceğini zannetmiyorum. Tıpkı Ayhan gibi istikrarsız bir futbolcu. Pek fayda getirmez.


İki takımda yeni birer oyuncudan fazla birşey kazanmış olmazlar.
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bende okudum ama ne derece doğru bilmiyorum..
 

slayer

Üye
gazetelere güvenmem... Bu transfer yapılırsada üzülürüm....
 
Caine

Caine

Üye
cidden gs ye gelmesini en son istediğim futbolculardan biridir tümer. hele heleki ümit karan gibi bir forvetle takas edilmesinin düşünülmesi bile beni deli ediyor. ümit gsde gruplaşmalara yol açmaz. adam bence sonuna kadar haklı. halen gol krallığına oynayan bir futbolcu ama nedense takımda yok. bu anlayış nerden gelmedir çözemedim gitti. hagi oynatmazken şimdide geretes aynı şeyleri yapiyor. inşallah herşey zamanla düzelir
 

Nicolas_Anelka

Üye
benc ebu transfer gerçeklenmez ne beşiktaş tümeri verir nede ümit beşiktasa gelir..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt