msn

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

izzet

Üye
    Konu Sahibi
msn
Ya biliyorum böyle çok konu açıldı ama ben bütün ayarları yapmama rağmen bağlanamıyorum, agile i kullanıyorum ve daha sonra run diagnostic gibi bişi geliyor bende aç dediğimde bir nevi test yapıyor ve orada da msn in bağlantısı olmadığını gösteriyor. Benim ne yapmam gerek dediğiniz ayarları aynen yaptım vede turkcell kullanıyorum bir arkadaşımda avea vart onda hiç sorunsuz girebiliyorum sizce problem turkcell de olabilirmi?? :vur:
 


Nike

Üye
Turkcell'de sorun yok
 

Nike

Üye
Senin telefonun modeli ne?
 
Alive

Alive

Üye
Originally posted by Nike@Oct 30 2005, 12:42 PM
Senin telefonun modeli ne?
[post=202206]Quoted post[/post]​


izzet siteden veri chati indir ve turkcell internet ayarından bağlan.. diğerleri sorunlu :artı:
 

AntiTuk

Üye
ben agile/turkcell kullanıorum hiç sorunsuz çalışıor
 

izzet

Üye
    Konu Sahibi
ya ilginize teşekkür ederim veri chati kurdum ve ayar olarak turkcell interneti seçim ama yinede açmamak konusunda ısrarcııı :eksi: ben eskisden bağlanabiliyordum şimdi neden olmuyor bir türlü çözemedim telefonum 6680 :ah:
 

metintekin

Üye
bende agile kullanıyom.arada sorun yapıyoo.
 

desperado

Üye
arkadaşım turkcell müşteri hizmetlerini ara we hattının yurt dışına açık olup olmadıını öğren açıksa kapattır büük ihtimalle bağlanabilceksin ondan sonra ;;)
 
besiktasli34

besiktasli34

Üye
kardes bilmiyorum yaptınmı ama ? yeni, msn adında bağlantı noktası oluşturman gerekiyor türkcell öyle, bende önce bağlanamamıştım ama şimdi sorunsuz bağlanıyorum.
Bende hala 7650 var ve ayarları ;bağlantı adı msn, veri tasıyıcı gprs,erişim noktası adı internet,kullanıcı adı yok,şifre sorma hayır,doğrulama güvenli,ağ geçidi ip adresi 0.0.0.0 ,şeklinde bağlantı adı oluşturdum ve sorunsuz bağlanıyorum,diğer şebekelerde böyle bir şeye gerek kalmadan, normal gprs bağlantı noktası ile bağlanabiliyorsun.
 

deli12

Üye
arkadaşım agileden gerçekten vazgeç derim turbomsn çok daha kullanışlı, agileden vazgeçmek için bir sebep dersen agile her server'a bağlanışta msn'den önce kendi serverine bağlanır sonra update filan arar bu arada paran gider turbomsn direkt msn e girer...tlefonda bi köşede agile duruyor ancak uzun zamandır kullanmıyorum, senin dediğin turkcell problemini bende çok yaşadım uzun süre bağlanmıyo filan sıkıcı yaniii :eksi:
 

volkri

Üye
bazen agile server ından kaynaklanan bağlanamama problemi oluyor (özellikle akşam üzerleri) ancak ayarlarınız tam yapışmış olsaydı sorunsuz olarak bağlanabilirdiniz, benim telefon 6670 hattım turkcell msn programım agile, allah hepsinden razı olsun :)
saygılarımla.
 

bjknemesis

Üye
başka versiyonunu dene kardeş
 

cankaya

Üye
evet, agile de bu aralar bağlanma problemi var. önceden mükkemmeldi ama şu aralar pek tavsiye etmiyorum. şu an için en iyisi turbo msn gibi gözüküyor.
 

hyper

Üye
verichat rulz.
ama erişim noktası ayarlarını bi kontrol et derim. ayarlardaki yazılarda büyük-küçük harf farkı bile hataya sebep olabilio
 

warrior

Üye
yoq bea turkcell de bi problem yoq...bende turkcellden bağlanıyorm..en babası agile ama o da problem yapıyo tabi arada :ah:
en iisi sen başka arkadaşların dediklerine uyy..onların dedikleri de mantıklı gözüküyoo ;)
 
msw

msw

Üye
Birde Şunu deneyin
önce web e geliyoruz...


sonra ayarlar a geliyoruz...


Varsayılan erişim noktasına geliyoruz...ayarlar düzenle diyoruz


işte buradaki gibi bağlantıyı silip ismini internet olarak değiştiriyorun olay bitiyor...


;;)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt