MSN Messenger msn kamera sorunu/çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

baspinar

baspinar

Üye
    Konu Sahibi
msn kamera sorunu/çözüm
Açıklama: Arkadaşlar,Microsoftun Zorunlu Güncellemesinden Sonra Bende Msnimi İstemeyerekte Olsa 9.0 Sürümüne Yüksettim.Ama Kamerada Sorun Yaşadım.Kameram Normalde Çalıştığı Halde MSNde Çarpı İşareti Olarak Görünüyordu Ama Arada Sırada Çalışıyordu.Daha Sonra İnternetten Araştırdım,Hatayı Çözebilen Kimse Yoktu ve Bende Sabaha Kadar Oturdum PC Başında ve Sonunda Sorunu Çözdüm,Tabi Bu Çözüm Bende İşe Yaradı Umarım Sizdede Yarar

Çözüm: C:\Program Files\Windows Live\Installer\wlarp.exe Uygulamasını Açıyoruz ve Ardından "Onar" Deyip İleri Diyoruz.Sonradan Msnimizi Güzelce Onarıyor,Hatalarla İlgili Son Güncelleştirmeleri Yapıyor.İşlem Sona Erdikten Sonra Bilgisayarımızı Yeniden Başlatıyoruz.Artık Kameranızı Sorunsuz Biçimde Kullanabilirsiniz.:oke::oke::oke:

• Beğen
Tepkiler: Nedved ve haltie

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Paylaşım için teşekkürler... :oke: Konu başlığı değiştirilip , ilgili bölüme taşınmıştır...

haltie

haltie

Üye
teşekkürler bir kez olmuştu banada başka birr yöntemle yapmıstım ama unuttum:s buda aklımızda olsun sağol

baspinar

baspinar

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim arkadaşlar herkes bilgilerini sergiledikce sorunları aşmaya devam ederiz ilk konu paylaşımımdı yardımcı olabildiysem ne mutlu bana:D

Betül_frankfurt

Üye
arkadaslar benim de sorunum ayni msn 9.o yükledim sonra cameram calismaz oldu,aslinda tam olarak calisiyo fakat görüntülü konusma yapamiyorum,baslatmak istedigimde ekran donuyo nolur yardimci olunnnnn aciiilllll...

izmirligenc

izmirligenc

Üye
arkadaslar benim de sorunum ayni msn 9.o yükledim sonra cameram calismaz oldu,aslinda tam olarak calisiyo fakat görüntülü konusma yapamiyorum,baslatmak istedigimde ekran donuyo nolur yardimci olunnnnn aciiilllll...

msn yi onar yada yeniden yuklemeyi denermisin birde goruntulu arama seceneginden degilde direk resimlerin yaninda ki kamera isaretinden tek tek acmayi dene

Takipçi Satın Al

Üst Alt