• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Msı G2421F 23.8" Monitör Kutu Açılımı,İnceleme,Kutu İçeriği

Sponsorlu Bağlantılar

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Msı G2421F 23.8" Monitör Kutu Açılımı,İnceleme,Kutu İçeriği
Uzun Araştırma Sonucu Ips Panelli Monitör Zor Bela Aradım Taradım Buldum. Şu An İçin Güzel Ghosting Testide Güzel Ölü Pikselimiz Harici Memnunuz :D İtopyada kı Arkadaş Sağolsun Pixseli Görmedi Aldım Geldim Bende. Şimdi Tekrar Sök Et Getir Servise Bakalım
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: gonyalı ve MAERKEK

XXXturi01

XXXturi01

Üye
Konu üzerinden çok geçmiş ama. Birşey sorayım dedim.
23.8 inç büyük mü?
Uzaktan bakıldığında kolayca görülebiliyor mu?

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61 ve MAERKEK
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Uzun Araştırma Sonucu Ips Panelli Monitör Zor Bela Aradım Taradım Buldum. Şu An İçin Güzel Ghosting Testide Güzel Ölü Pikselimiz Harici Memnunuz :D İtopyada kı Arkadaş Sağolsun Pixseli Görmedi Aldım Geldim Bende. Şimdi Tekrar Sök Et Getir Servise Bakalım
Karşıma hiç çıkmadı

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
gonyalı

gonyalı

Üye
Bana 100.000 tl ye satsana

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Konu üzerinden çok geçmiş ama. Birşey sorayım dedim.
23.8 inç büyük mü?
Uzaktan bakıldığında kolayca görülebiliyor mu?
Yani 27" Almamı Önerdi Kuzenım.Özellikle 27 Al Filan Dedi Ama Bilemiyorum. 1 Mt den Filan Bakıyorum Gözlerimde Şükür Rahatsızlık Yok Normal Gibi. Ips Panel Kaynaklı Renkler Çok Canlı Değil yada Hdr Olmayışından Mı Bilmiyorum Ama Bence Yeterli. 22" den Buna Geçtim Gözlerim Bayram Etti Desem Yeridir. Ciddi Manada Fark Var Arada Eskisi Gibi Uzun Süre Kullanınca Gözlerim Rahatsız Olmuyor...

Çokta Uzak Dediğin Deneyebileceğim Bişeyse Foto vs atarım ama Yarın Gölçüğe Gideceğim Dönüşte anca
Mesaj birleştirildi:

Karşıma hiç çıkmadı
Baya Oluyor Baya Dediğim 8 Ay Olmuş :) Servise Vermem Lazım Aslında Ölü Pikseli Onarsınlar Bakalım Ne Zaman Veririm 3 5 Ay Geçsin Nolur
Mesaj birleştirildi:

Bana 100.000 tl ye satsana
Sahi Kaç Paraya Almıştım Onu Hatırlamıyorum Bak.

• Beğen
Tepkiler: gonyalı
XXXturi01

XXXturi01

Üye
Yani 27" Almamı Önerdi Kuzenım.Özellikle 27 Al Filan Dedi Ama Bilemiyorum. 1 Mt den Filan Bakıyorum Gözlerimde Şükür Rahatsızlık Yok Normal Gibi. Ips Panel Kaynaklı Renkler Çok Canlı Değil yada Hdr Olmayışından Mı Bilmiyorum Ama Bence Yeterli. 22" den Buna Geçtim Gözlerim Bayram Etti Desem Yeridir. Ciddi Manada Fark Var Arada Eskisi Gibi Uzun Süre Kullanınca Gözlerim Rahatsız Olmuyor...

Çokta Uzak Dediğin Deneyebileceğim Bişeyse Foto vs atarım ama Yarın Gölçüğe Gideceğim Dönüşte anca
Mesaj birleştirildi:

Baya Oluyor Baya Dediğim 8 Ay Olmuş :) Servise Vermem Lazım Aslında Ölü Pikseli Onarsınlar Bakalım Ne Zaman Veririm 3 5 Ay Geçsin Nolur
Mesaj birleştirildi:

Sahi Kaç Paraya Almıştım Onu Hatırlamıyorum Bak.
Ölü piksel kaç tane var? Ve rahatsız ediyormu?

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
    Konu Sahibi
Ölü piksel kaç tane var? Ve rahatsız ediyormu?
1 Tane Siyah Ekranda Dikkat Edersen Anca. Rahatsız Edici Değil Aslında.Normalde Alırkende Elemana Kontrol Ettirdim Ama Nafile Oda Görmedi Bende. Üstüne Eve GEldim 3 5 Gün mu 1 Hafta Sonramı NE Fark EttimBende

• Beğen
Tepkiler: gonyalı ve MAERKEK

Üst Alt