mp3leri zil sesi yapmak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jason

Üye
    Konu Sahibi
mp3leri zil sesi yapmak
SX1 için mp3leri melodi yapmayı anlatıyorum.. (yabancı forumdan aynen çevirdim)

1.bi tane mp3 kesici bulun.. mesela dan meda mp3 splitter'ı indirebilirsiniz. (arkadaşlar ben "Acoustica-MP3-Audio-Mixer'ı kullanıyorum çok iyi gerçekten ama cr*cklenmesi lazım ama ****** değil cr*ck lazım 56k olmasaydım isteyene gönderirdim)

2.mp3 ünüzün istediğiniz yerini 30 saniye olacak şekilde (sanırım daha küçüğü de olabilir ama büyüğü olmayabilir orda yazmıyodu bu ayrıntı ama neyse debneyin işte..) kesin

3.dosyanızın adının ve boyutunun doğru olduğundan emin olun (nedemekse??)

4.şimdi mp3 ü wav'a çeviren bi programla mp3leri wav'a çevirin (Acoustica-MP3-Audio-Mixer bunuda yapar)

5.wav dosyasını "e:\sound\digital" klasörüne kopyalayın (E: burada sizin memory kartınız oluyo)
;;) :artı:
6.şimdi wav dosyanızı yeni melodiniz olarak kullanabilirsiniz :) oleyyy!!

not:

1.eğer yaptığınız wav dosyasını SX1 tanımazsa/görmezse başka bir mp3 to wav çevirici deneyin ör: "www.8to32.com sitesinden MP3 to All Converter yada dan shareware olan MP3 WORKSHOPu deneyebilirsiniz fakat shwareware olması melodi yaratmenız için engel teşkil etmez"

2.MMC kartı çıkardığınızda telefonunuz default olarak "siemensswing" melodisini çalıcakmışş!!

nası arkadaşlar iyi ipucu dimi?? telefonu alınca ilk yapıcağım şeylerden biri olucak..

Die for SiemenSX1!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt