Mourinho'nun Şampiyonluk Tahmini

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Mourinho'nun Şampiyonluk Tahmini


Real Madrid'in Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho, takımının Espanyol ile oynayacağı maç öncesi basın toplantısında medya mensuplarının sorularını yanıtladı.


Başkan Florentino Perez'in sözleri hatırlatılan Mourinho; "Bence bir teknik direktör, başkanının halka yaptığı açıklamalar üzerine halka açık bir şekilde yorum yapmamalı. Biz başkanla birlikte, daha bu sabah bir toplantı yaptık ve sorunları konuştuk. Florentino Perez'e minnettarım" ifadelerini kullandı.


Kral Kupası'nda Celta Vigo'ya kaybettikleri maçta Benzema'nın fiziksel sorunlar yaşadığını belirten Mourinho, "Sakatlıktan dönen bir oyuncu ilk maçında bazı fiziksel sorunlar yaşıyorsa bir sonraki maçta hazır hale gelemez. Bu Benzema için oldukça zorlu bir durum. Benzema'nın yakın zamanda fit hale gelmesini istiyorum" dedi.


Rakipleri Espanyol hakkında da değerlendirmelerde bulunan Portekizli teknik adam, "Espanyol'u beğeniyorum. Hocaları Aguirre'yi beğeniyorum. Espanyol'un alacağı iyi sonuçlarla yukarılara tırmanacağını düşünüyorum. Bence, bu kısa süre içerisinde gerçekleşecek. Bizim içinse bu maç hiç de kolay geçmeyecek" diyerek, karşılaşmanın kolay geçmeyeceğini vurguladı.


Şampiyonluğu kaybettiklerini söylemek için erken olduğunu söyleyen Mourinho, "Geçen sezonki durumumuzla aynıyız. Kendi kedime baskı yaptım ve sonuçlar gerçekten istediğimiz gibi gelmedi ama bu durumunda en üst düzeyde sorumlusu benim" dedi.


Espanyol'a karşı oynayacakları maçtan hemen sonra başlayacak olan Barcelona - Atletico Madrid maçı hakkındaki görüşleri sorulan Mourinho, cevap vermeyi reddetti ve toplantıyı bitirdi.
 
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
unut şampiyonluğu
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
376
DiaBLoS
Kingmortall
  • Kilitli
Cevap
1
Görüntüleme
373
Haydar
Haydar
Cevap
1
Görüntüleme
379
Kingmortall


Üst Alt