.Mourinho: "Juventus beni korkutuyor"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
.Mourinho: "Juventus beni korkutuyor"
Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho 2012-2013 yılında takımının Şampiyonlar Ligi'ni kazanma şansını değerlendirdi.

Bu yıl Devler Ligi'nde Manchester City, Borussia Dortmund ve Ajax gibi takımların yer aldığı grupta başarılı maçlar çıkartmayı başaramayan son İspanyol şampiyonu, grubunu 2. sırada tamamlayarak son 16'da Manchester United'ın rakibi oldu.

Juventus'un herkes için çok ciddi bir rakip olduğunu belirten Portekizli teknik adam, Tuttosport'a yaptığı açıklaklamada, "Dürüst olmak gerekirse Juventus'u sevmiyorum çünkü onlardan korkuyorum. Bana göre Conte'nin ekibi bu yıl Şampyionlar Ligi'ni kazanabilir." diye konuştu.

İtalyan devinin her anlamda çok başarılı işler çıkardığını da sözlerine ekleyen Mourinho, "Onlar her anlamda çok iyi ve kolektif bir takımlar. Neredeyse batmayan bir gemi gibi. Onlar her şekilde gol atabiliyor. Orta saha olsun, forvet olsun. Maçın her saniyesinde her bölgeden gol atabilecek potansiyele sahipler. Juventus bana 2004 yılında benim yönettiğim Porto'yu hatırlatıyor.

Mourinho 2004 yılında Porto'nun başında Şampiyonlar Ligi zaferi yaşamayı başarmıştı.
 


Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
"Juve'yle karşılaşmak istemezdim." dedi korkuyorum değil :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt