Motorola'nın yeni amiral gemisi Geekbench'te göründü

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Motorola'nın yeni amiral gemisi Geekbench'te göründü



Yonga seti üreticisi olarak son dönemde en fazla dikkat çeken firmalardan birisi Qualcomm olurken, kısa süre önce CES 2017'de firma, yeni Snapdragon 835 adındaki üst seviye yonga setinin detaylarını bizlerle paylaştı. Bu yeni yonga setinin 2017 içerisinde sunulacak olan bir çok amiral gemisi üst seviye modelde yer alması beklenirken, bunlar arasında Samsung Galaxy S8, LG G6, Xiaomi Mi 6 gibi modeller de yer alıyor.



Bu yeni Qualcomm Snapdragon 835 yonga seti ile akıllı telefon sunacak olan üreticilerden birisi de Motorola olacak. bir süredir Çinli teknoloji devi Lenovo bünyesinde çalışmalarını sürdüren Motorola çok yakında yeni ve önemli bazı duyurular gerçekleştirecek.

Motorola'nın yeni modelleri hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor ve bunlardan birisi de benchmark uygulaması Geekbench üzerinden geldi. Motorola XT1650 olarak adlandırılan yeni akıllı telefon Geekbench'te ortaya çıktı.

Baktığımızda akıllı telefon Qualcomm'un yeni sekiz çekirdekli işlemci ve Adreno 540 grafik işlemci içeren Snapdragon 835yonga setinden güç alıyor. CihazıGeekbench'te tek çekirdekte 1920 ve çoklu çekirdekte 6207 puan almış.

Motorola XT1650 akıllı telefonun sistem belleğinin ise 4GB olduğu görülüyor. İşletim sistemi ise Google Androdi 7.1.1 Nougat olurken, diğer teknik özellikleri hakkında bilginin Geekbench'te yer almadığını belirtelim.

Büyük ihtimalle Motorola XT1650 akıllı telefon, firmanın yeni Moto Z (2017)modeli olabilir.
 

Benzer Konular



Üst Alt