Motorola'nın 45. yılına özel, Moto Z 2018 modeli tanıtıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Motorola'nın 45. yılına özel, Moto Z 2018 modeli tanıtıldı
Lenovo tarafından satın alınan Motorola firmasının 45. yılına özel olarak hazırlanan Moto Z 2018 modeli, bugün kamuoyuna lanse edildi.


Cep telefonu sektörünün en eski üreticilerinden birisi olarak karşımıza çıkan Motorola, akıllı telefon pazarında bir türlü tutunmayı başaramamıştı. Firmanın isim hakları Lenovo tarafından satın alınırken, bugün ise firmanın 45. yıl dönümü şerefine özel olarak hazırlanan bir Moto Z 2018 modeli tanıtıldı.


Bu cihaz tasarım açısında daha çok lüks düşkünleri ve akıllı telefonda tasarıma önem verenler için geliştirilirken, dışarıdan gelen darbelere dayanıklılık sergilemesi için 6.1 mm kalınlığında uçaklarda tercih edilen alüminyum kullanılıyor. 5.5 inç genişliğindeki 2K çözünürlüklü AMOLED dokunmatik ekran üzerinde şekillenen cihazın ekranı, ShatterShield ile korunuyor.


Qualcomm Snapdragon 835 yonga seti ve 6 GB kapasitesindeki RAM bellekten güç alan cihaz, 128 GB kapasitesindeki dahili depolama alanına sahip. Cihazın ön yüzündeki 5 MP çözünürlüğündeki kamera 85 derece açıya sahipken, arka yüzünde ise 12 MP çözünürlüklü çift kamerayı içeriyor. Cihazın 2.730 mAh kapasitesindeki bataryası ise Turbo Hızlı Şarj desteğine sahip.




Daha şık görünümü sevenler için cihazın birde Kingsman VIP Special Edition sürümü bulunurken, bu sürüm ise evrak çantası gibi tasarlanan kutu, özel deri kılıf, 45. yıl dönümü not defteri USB-C Hi-Fi kulaklık ve bir garanti kartıyla birlikte geliyor. Cihazda ayrıca TurboPower pil modu ve kablosuz şarj modu özelliği de bulunuyor.


6 Kasım itibariyle satışa sunulacak olan Moto Z 2018 modelinin fiyat tarifesi hakkında elimizde kesin bir bilginin bulunmadığını da belirtelim.
Motorola'nın 45. yılına özel, Moto Z 2018 modeli tanıtıldı
 


Üst Alt