Motorola Büyük Ekranlı “xplay” Akıllı Telefonu Sunmaya Hazırlanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Motorola Büyük Ekranlı “xplay” Akıllı Telefonu Sunmaya Hazırlanıyor
Google bünyesine geçtikten, sonra küçülme yoluna giden ve şimdilik sadece Amerika bölgesinde ürünlerini sunan Motorola, son dönemde yeni akıllısı Moto X ile ses getirmişti. Firma ayrıca Verizon Wirelessaracılığı ile de Droid Mini, Ultra ve Maxx modellerini sunmayı ihmal etmemişti.



Şimdi de firmanın bir phablet sunmaya hazırlandığı yönünde iddialar geliyor. Bu yeni akıllı telefonun 6.3″ büyüklüğü de dokunmatik ekran ile geleceği belirtilmekte. Baktığımızda bu seviye de Sony, 6.44″ büyüklüğünde ekrana sahip Xperia Z Ultra modeli ile yer alırken, Samsung da 6.3″ büyüklüğünde Galaxy Mega 6.3 ile pazarda yer edinmeye çalışmıştı.

İddialara göre Motorola yeni akıllısını “Xplay” olarak adlandıracak. Bu yeni akıllı telefon hakkında çok fazla bilgi bulunmazken, 2013 içerisinde sunulmayacağını ve 2014′de raflarda ki yerini alabileceğini söyleyebiliriz.

Ayrıca bir başka bilgi de Motorola’nın Droid Ultra modelinin halefi üzerinde çalıştığı yönünde. Bu yeni akıllı telefonun da Droid Quantum olarak adlandırılacağı bilgisi yer alıyor. Ancak bu ismin henüz kod isim mi yoksa lansman ismi mi olduğu konusunda net bir bilgi yok.

Bu her iki akıllı telefonun da duyuruları büyük ihtimalle, 2014 başında İspanya Berlin‘de düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi‘nde yapılacak.

Motorola büyük ekranlı “Xplay” akıllı telefonu sunmaya hazırlanıyor
 
  • Beğen
Tepkiler: Invoke ve Buğra


BLooD_ReG

BLooD_ReG

Üye
Teşekkürler
 
Invoke

Invoke

Üye
Google telefonu bunlarda, iyi güncelleme alıyor mu ki? :hmmm
Bir de bu yeni cihazlar dünyaya sunulacak mı ki? Yoksa sadece amerika mı? :hmmm
 


Üst Alt