Moto G5 Plus görseller ortaya çıktı, teknik özellikler doğrulandı

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Moto G5 Plus görseller ortaya çıktı, teknik özellikler doğrulandı
Motorola yakında yeni bazı model ya da modellerini duyuru hazırlıkları içerisinde. Firma MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi'nde etkinlik düzenleyeceğinin haberini kısa süre önce vermişti. Firma 26 Şubat tarihinde İspanya, Barcelona'da etkinlik düzenleyecek ve firmadan yeni bazı duyurular bu etkinlikte gelecek.



Motorola bilindiği üzere bir süredir, Çinli teknoloji devi Lenovo bünyesinde çalışmalarını sürdürüyor. Firmanın en yeni modellerinden birisi Moto G5 Plus olurken, henüz resmi olarak duyurulmayan bu akıllı telefonun bazı görselleri ve teknik özellikleri hakkında bilgiler bir süredir gelmekte.

Bu yeni Moto G5 Plus akıllı telefonun yeni bazı görselleri daha ortaya çıktı. Bu görsellerde ekranda ayrıca CPU-Z uygulaması da görünürken, bu uygulama üzerinden akıllı telefonun teknik özelliklerine dair bilgiler de görülebiliyor.

Baktığımızda Moto G5 Plus akıllı telefon Qualcomm'un Snapdragon 625 yonga setinden güç alıyor. Ayrıca cihaz 4GB sistem belleği içerirken, dahili veri kapasitesi de 32GB olmakta. Ayrıca Moto G5 Plus, Google Android 7.0 Nougat mobil işletim sistemi üzerinde çalışmakta.

Yeni akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde dokunmatik ekran içerecek ve ekran çözünürlüğü de 1920x1080 piksel Full HD olacak. Moto G5 Plus'ın arkasında 12MP kamera yer alıyor ve Selfie kamerası da önde 5MP olarak konumlandırılmış. Cihazın bataryası ise 3.100mAh olmakta.
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Orta Seviye Gerek Varmıydı Acep BöyleBir Aksiyona O var :hmmm
 


Üst Alt