Moskova derbisi CSKA'nın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Moskova derbisi CSKA'nın


Moskova derbisinde iki büyük takım Emenikeli Spartak Moskova ile CSKA Moskova Luzhniki Stad'ında karşı karşıya geldi. CSKA Moskova ezeli rakibini Ahmed Musa ve Keisuke Honda'nın golleriyle 2-0 mağlup etti.
Moskova derbisine hızlı başlayan CSKA Moskova ilk dakikadan itibaren oyunu rakip alan yıkmayı başardı. Gol için Spartak Moskova kalesine yüklenen konuk ekip aradığı golü 15. dakikada Ahmed Musa ile buldu. Gelişen CSKA Moskova atağında topla buluşan Ahmed Musa attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi.
Kalesinde golü gördükten sonra biraz toparlanan Spartak Moskova rakip kalede beraberlik golünü aramaya başladı. Seyircisininde desteğini arkasına alan ev sahip ekip yakladığı fırsatları bir türlü golü çeviremedi.
Erken golü bulan CSKA Moskova oyunu daha çok kontrolü altında tutmaya çalışırken rakibine kontra atak poisyonaları vermektende kaçamadı.

Kalan dakikalarda her iki takımda başka gol bulamayınca CSKA Moskova Ahmed Musa'nın 15. dakikada attığı golle soyunma odasına 1-0 önde gitti.
İkinci yarıya skor avantajı ile dönen CSKA Moskova ilk yarıda ki hızlı başlangıcını bu devrede de devam ettirdi. Soyunma odasından daha hırslı bir şekilde dönen konuk ekip 52. dakikada farkı 2'ye çıkardı. CSKA Moskova'da sahne çıkan isim Keisuke Honda oldu:2-0.
İlk yarıda olduğu gibi ikinci devrede de kalesinde golü erken gören Spartak Moskova oyuna konsantre olmakta bir hayli zorlandı. Seyirci avantajınıda kullanamayan ev sahibi takım ilk yarının ve ikinci yarının ilk dakikalarında kalesinde gördüğü goller yüzünden oyundan erken düştü.
Kalan dakikalarda iki takımda yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince CSKA Moskova ezeli rakibi Spartak Moskova'yı 2-0 mağlup etti.

CSKA Moskova bu sonuçla ligdeki puanını 24'e çıkarırken, Spartak Moskova 19 puanda kaldı.
Rusya Premier Ligi'nde 12. hafta karşılaşmaları çerçevesinde Spartak Moskova, Anzhi deplasmanına giderken; CSKA, sahasında Rubin Kazan'ı ağırlayacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt