Montpellier başladı, Arsenal bitirdi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Montpellier başladı, Arsenal bitirdi


[h=2]Arsenal, Devler Ligi'ne 3 puanla başladı. Şampiyonlar Ligi B grubu ilk maçında Montpellier’e konuk olan Arsenal, 1-0 yenik duruma düştüğü maçta Montpellier’i Podolski ve Gervinho'nun golleriyle 2-1 mağlup etti.[/h]
UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda Fransa temsilcisi Montpellier, sahasında İngiliz ekibi Arsenal’i ağırladı.
Arsenal, deplasmanda 1-0 yenik duruma düştüğü maçı Podolski ve Gervinho’nun kaydettiği gollerle 2-1 kazandı ve Devler Ligi’ne 3 puanla başladı. Öne geçmesine rağmen sahadan mağlubiyetle ayrılmaktan kurtulamayan Montpellier ise haftayı puansız kapattı.
Karşılaşmaya etkili başlayan taraf Montpellier oldu. Başlama düdüğüyle birlikte oyunu rakip sahaya yıkan ev sahibi takım, 9. dakikada penaltı kazandı. Penaltı vuruşu için topun başına geçen Belhanda, kaleci Mannone’yi mağlup ederek Montpellier’i 1-0 öne geçirdi.
Bu dakikadan sonra daha fazla risk alarak ileri çıkmaya başlayan Arsenal, rakibine cevap vermekte gecikmedi. Konuk ekipte 16. dakikada sahne alan Podolski, Montpellier ağlarını havalandırarak skora 1-1 eşitlik getirdi.

Arsenal, ev sahibi takım kalesinde gördüğü golün şokunu üzerinden atamadan öne geçmeyi başardı. İngiliz ekibinde Gervinho, 18. dakikada kaydettiği golle Arsenal’i 2-1 öne geçirdi. İlk yarıda başka gol olmazken, Arsenal soyunma odasına 2-1 üstün gitti.
Maçın ikinci devresine Montpellier rakip sahada baskı yaparak başladı. Konuk ekip skor avantajını korumak için daha kontrollü bir oyun sergilerken, Fransız ekibi daha fazla risk alarak ileri çıkmaya başladı.
Montpellier rakip kalede önemli pozisyonlar üretmesine rağmen son vuruşlarda başarılı olamadı. Kendi sahasından hızlı çıkarak Fransız ekibinin kalesine tahlikeli gelen Arsenal de skoru değiştiremedi ve İngiliz temsilcisi sahadan 2-1 galip ayrıldı.

SCHALKE 04 DEPLASMANDA GÜLDÜ
Şampiyonlar Ligi B Grubu'nun diğer maçında Olympiakos sahasında Schalke 04 ile karşı karşıya geldi.

Schalke 04, Höwedes ve Huntelaar'ın kaydettiği gollerle Olympiakos'u deplasmanda 2-1 mağlup etti ve ilk haftayı 3 puanla kapattı. Olympiakos ise sahadan puansız ayrıldı ve Devler Ligi'ne istediği başlangıcı yapamadı.

Maça etkili başlayan Schalke 04, aradığı golü 41. dakikada Höwedes ile buldu ve deplasmanda 1-0 öne geçti. İlk yarıda başka gol olmazken, Schalke 04 soyunma odasına 1-0 önde gitti.

Karşılaşmanın ikinci devresine Olympiakos hızlı başladı. Rakip kaleye yüklenen Yunan ekibi, 58. dakikada Abdoun'un attığı golle skora 1-1 eşitlik getirdi. Ancak ev sahibi takımın gol sevinci fazla uzun sürmedi. Schalke 04'te Huntelaar 59. dakikada rakip kaleci Megyeri'yi mağlup ederek maçın skorunu belirledi: 1-2.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt