• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Mobee Slim K160 Türkiye'de

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lusians

Üye
    Konu Sahibi
Mobee Slim K160 Türkiye'de

Mobee netbooklarıyla yenilikçi ürünlere dikkat çeken firma Türkiye' de bir ilke imza atarak Ultra ince 13'' HD LED ekranlı bilgisayarını satışa sundu. Özel tasarım olan çikolata klavyesi ile göz kamaştırıyor ve Intel Atom N455 işlemcisi ile daha konforlu ve teknolojiyi seven kullanıcılarını daha heyecanlı bir netbook keyfi yaşatıyor.
Özellikleriylede sınıfındakilerini geride bırakıyor. 1366x768 Hd ready çözünürlüğe sahip ve Led ekranıyla daha canlı.Ve yine sınıfına göre ekran ve klavye daha geniş tasarlandı ve İnceliğin doruk noktasıda denilebilecek bir inceliğe sahip sadece '' 1 TL '' inceliğinde.İnceliğiyle beraber yüksek perfomansıylada adından söz ettiriyor. Intel Atom N455 işlemcisine ve 1.66 GHz hızına sahip.DDR3 2 gb hafızası ve 250 Gb Hard disk ve Windows 7 Starter işletim sistemiyle adından çok söz ettirecek gibi görünüyor.
Son olarak Almak isteyen okuyucularımız için fiyatı : 488$ + Kdv
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt