Haber MIUI 9 Güncellemesi İşte Bu Tarihte Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
MIUI 9 Güncellemesi İşte Bu Tarihte Geliyor
Xiaomi firmasının geliştirdiği ve dünya üzerinde yüz milyonlarca kullanıcı tarafından sevilerek kullanılan MIUI arayüzünün yeni sürümü MIUI 9 firma tarafından 16 Ağustosta dağıtılmaya başlanacak.



MIUI 9 ne zaman piyasaya çıkacak? Bu sorunun cevabı şuanda her Xiaomi kullanıcı tarafından merakla bekleniyor . Daha önce MIUI 9 arayüzünün yeni amiral gemisi telefon ile yani Xiaomi Mi6 ile beraber geleceği söyleniyordu fakat öyle olmadı. Elbette Xiaomi kullanıcılarının yanı sıra ROM yükleyen farklı markaların kullanıcıları da yeni MIUI 9 güncellemesini merakla bekleyenler arasında.

https://www.maxicep.com/miui-9-split-screen-ozelligi-ile-birlikte-gelebilir
MIUI 9, Split-Screen Özelliği İle Birlikte Gelebilir
Xiaomi Mi6 modelinin ardından MIUI'nın en yeni sürümünün Mi Max 2 ile birlikte ortaya çıkacağı söylentileri vardı. Bu da ne yazık ki gerçekleşmedi. Herkes tarafından merakla beklenen MIUI 9 ne zaman çıkacak sorusunun cevabı yeni gelen bilgiler ile ortaya çıkmış oldu.

Xiaomi forumunda ortaya çıkan yeni bir tarih bize MIUI 9 güncellemesinin ne zaman dağıtılmaya başlanacağını gösteriyor. Xiaomi tarafından yapılan resmi bildiri, MIUI 9'un çok yakında geleceğini söylüyor. Bu ayın sonlarına veya Ağustos ayının ilk birkaç haftasında yeni Xiaomi arayüzü MIUI 9 güncellemesi gelebilir.



En kötü senaryoda, şirketin iddialarına göre MIUI 9 resmi olarak 16 Ağustos'ta dağıtılacak. Xiaomi cihazlarının hangisinin yeni MIUI arayüz güncellemesini alacağı henüz açıklanmadı. En azından bizim düşüncelerimiz üst düzey ve son bir yıl içerisinde piyasaya çıkmış bir çok Xiaomi cihazının yeni güncellemeyi alacağı yönünde. Yeni arayüz piyasaya ilk başta Beta ROM olarak çıkacaktır. Kısa bir süre Beta olarak devam eden ROM hemen ardından Global Stabil sürüme geçecektir.

Yeni MIUI 9 güncellemesi ile beraber daha iyi performans, daha iyi pil ömrü, aynı anda iki uygulama çalıştırma ve gelişmiş doze modu gibi bir çok farklı özelliği cihazınızda kullanabileceksiniz.
MIUI 9 Güncellemesi Xiaomi Firması Tarafından 16 Ağustos Tarihinde Dağıtılacak
 


byAndroid

byAndroid

Üye
Dört gözle bekliyoruz :D
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
hikmet366

hikmet366

Üye
miui hastayım ya ama bu arayüz samsung a çok yakışır aslında

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
miui hastayım ya ama bu arayüz samsung a çok yakışır aslında

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Samsung'un yeni arayüzü de güzel haksızlık etmeyeyim yalan yok. Ama MIUI başka bir dünya :)
 
  • Beğen
Tepkiler: hikmet366
hikmet366

hikmet366

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt