Mitsubishi Colt Dizel Türkiyede

Sponsorlu Bağlantılar

Quattro

Quattro

Üye
    Konu Sahibi
Mitsubishi Colt Dizel Türkiyede
Mitsubishi Motors'un, Avrupa B segmentinde büyük ilgi gören; en yeni otomobili Mitsubishi Colt'un dizel versiyonu Mitsubishi Colt DI-D, Türk otomobil severlerin beğenisine sunuldu. Stil, ferahlık, esneklik ve dinamizmin ideal birleşimi Mitsubishi Colt, DI-D motor seçeneğiyle müşterilere ekonomi, konfor ve performansı birlikte sunuyor.

Mitsubishi Colt DI-D'nin common rail enjeksiyon sistemine sahip 1,5 litrelik dizel motoru 4000 devirde 95 PS güç ve 1800 devirde 210 Nm tork üretiyor. Mitsubishi Colt DI-D, performansının yanı sıra sessizliği ve düşük yakıt tüketimi ile de dikkat çekiyor. Mitsubishi Colt DI-D'de düz vites seçeneğinin yanı sıra yarış otomobillerinde kullanılan sıralı şanzımanlar örnek alınarak tasarlanan 6 ileri vitesli Allshift (otomatikleştirilmiş düz şanzıman) seçeneği de bulunuyor. Allshift şanzıman, düz vitesin düşük yakıt tüketimi ve ataklığını, otomatik vitesin kullanım kolaylığı ile birlikte sunuyor.

Mitsubishi Colt DI-D, yüksek ekipman seviyesi ve tüketiciye sağladığı kullanım kolaylıkları ile sınıfında çok iddialı. Çok yönlülük, performans, tarz ve pratiklik gibi değerleri bünyesinde barındıran Mitsubishi Colt DI-D; ferah iç mekan, konforlu sürüş, koltuk esnekliği, EBD destekli ABS, otomatik klima, radyo CD çalar, soğutuculu torpido gibi özellikleri ile keyifli kullanım imkanı sağlıyor.

Temsa A.Ş. güvencesiyle pazara sunulan Mitsubishi Colt DI-D'nin Türkiye'de tavsiye edilen anahtar teslim satış fiyatı MT (düz vites) modeli için 31.000 YTL, Allshift (otomatikleştirilmiş düz şanzıman) modeli için ise 33.000 YTL olarak ilan edildi.
 
..::Riddick::..

..::Riddick::..

Üye
görüş itibariyle güzel araba bence ama içini görmedim
 


Üst Alt