Miss Turkey 2006da Seçilen Türkiyenin En Güzel Kızı

Sponsorlu Bağlantılar

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Miss Turkey 2006da Seçilen Türkiyenin En Güzel Kızı
Türkiye’nin en güzel kızı Merve Büyüksaraç oldu!.. 6 numarayla yarışan Merve tacını Hande Subaşı’dan alırken gözyaşlarına hakim olamadı!..

Yıgen

Yıgen

Üye
bumu gusel vah k.k emegıne saglık ınan bızım mahallede daha gusellerı var

hidayet

hidayet

Üye
daha öncede Miss Turkey e davetli olarak katılmıştım elimde kızların adları ölçüleri fizikleri v.s. anlatan kitap vermişlerdi
bakıyorum kızlara inceledim inceledim birinde karar kıldım onu destekledim ama kız listeye dahi giremedi
ama birinci seçilen kız selülitli çıktı yani seçimi iyi yapamıyorlar şimdi yine aynısını tekrarlamışlar

jöly

Üye
valla açıkçası ben kızlardan çok Tarkan'la ilgilendim o yüzden kim kazanmış bakmadım

kikaksk

kikaksk

Üye
acıkcası bu kız cok güsel bence bu kıza yakıştı ayrıyetten yarışmada hiç sarışın yoktu...

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
arkadasımın eskı kız arkadası katıldı,allahtan dereceye giremedi de bizimki rahat

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
hoş kızmış doğrusu yakında bunuda futbolcularla playboy diye tabir edilen zengin züppeleriyle o bar senin bu bar benim gezerlerken görürüz artık.

crows

crows

Üye
güzel maaşallah güzel

impavidus

impavidus

Üye
Dünkü gazetelerden birinde bu kızın favorilerden biri olduğu yazıyordu,hakikaten de o kazanmış Ama bana güzellik olarak baktığımda pek tatmin edici gelmedi.Sahip olduğu diğer etkenler seçilmesinde etkili olmuş olsa gerek

yitik savaşçı

Üye

Lise son sınıf öğrencisi...

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
ewet bu kız ted ankara son sınıf ogrencisiymis

ya benm faworim 18 numaraydı ama ondan bisi cıkmadı

D3N1Z

D3N1Z

Üye
<div class='quotetop'>(Yıgen &#064; May 2 2006, 03&#58;15 PM) [post=326886]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bumu gusel vah k.k emegıne saglık ınan bızım mahallede daha gusellerı var
[/b][/quote]
+1 bizde de taş çıkarırlar

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
bence güzel

tofy

Üye
<div class='quotetop'>(jöly &#064; May 2 2006, 03&#58;52 PM) [post=326898]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
valla açıkçası ben kızlardan çok Tarkan&#39;la ilgilendim o yüzden kim kazanmış bakmadım
[/b][/quote]

ben göremedim puzzle yapıyordum 1500 parçalık

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
<div class='quotetop'>(jöly &#064; May 2 2006, 03&#58;52 PM) [post=326898]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
valla açıkçası ben kızlardan çok Tarkan&#39;la ilgilendim o yüzden kim kazanmış bakmadım
[/b][/quote]

Ben de Hadise&#39;yle ilgilendim, diğerlerine de göz ucuyla alıcıymış gibi baktım ama; yok, Hadise gibi değildi hiç biri.. Adı üstünde &#39;Hadise&#39; ...

jeacona

jeacona

Üye
walla ben pek beğenmedim

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
<div class='quotetop'>(ChavRash &#064; May 4 2006, 08&#58;21 AM) [post=327868]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

Ben de Hadise&#39;yle ilgilendim, diğerlerine de göz ucuyla alıcıymış gibi baktım ama; yok, Hadise gibi değildi hiç biri.. Adı üstünde &#39;Hadise&#39; ...
[/b][/quote]

Haklısın,aynı kaderi paylaşıyoruz

G_Unit

G_Unit

Üye
<div class='quotetop'>(jeacona &#064; May 4 2006, 08&#58;31 AM) [post=327869]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
walla ben pek beğenmedim
[/b][/quote]

katıLıyorum

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Hoş Bi Kız ..&#33;

PALA.

PALA.

Üye
Şabaniyeden beteri seçildi :hmmm

• Kahkaha