Misimovic bütün hesapları alt üst etti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Misimovic bütün hesapları alt üst etti
Hagi'nin gönderilmesini istediği Misimovic, Galatasaray'da bütün hesapları alt üst etti!










Tek taksidi bile ödenmemesi halinde Wolfsburg’a otomatikman geri dönmesi şartı var. Bosnalı’ya kaldığı takdirde 4 yılda 16.4, şimdi giderse 4.1 milyon Euro ödeme yapılması gerekiyor.


OCAKTA MI GİTSİN HAZİRANDA MI?
Ancak, yine de 4 yılın sonunda ortaya çıkacak faturaya bakıldığında bu rakam bile devede kulak gibi kalıyor. Keza, Misimovic’le yola devam edilmesi durumunda, Alman kulübüne 6 milyon Euro daha bonservis bedeli ödenmesi gerekiyor.

Misimovic’in yıllık 2.1 milyon Euro ücret aldığı da göz önünde bulundurulduğunda, önümüzdeki üç yıl için yıldız oyuncuya da toplam 6.3 milyon Euro daha ödenmesi gündemde. Böylece Misimovic’in 4 yıllık toplam maliyeti, 16.4 milyon Euro olarak hesaplanıyor. Ancak, ocak ayında veya sezon sonunda ‘Zararın neresinden dönersek kârdır’ prensibi uygulamaya sokulursa, Galatasaray, toplamda 12.3 milyon Euro’luk külfetten kurtulma şansını elde edecek.

-KENDİSİDE GİTMEK İSTİYOR-
Bosnalı oyuncunun, Manisaspor maçının ardından biri yerli, diğeri yabancı iki takım arkadaşıyla yediği yemekte "Ben buraya yedek kalmaya gelmedim. Kariyerimin en verimli yıllarını teknik adamla ters düşürerek geçiremem. Menajerimden takım bulmasını istedim" dediği öğrenildi.


Bu arada Bosna-Hersek Milli Takım kampında bulunan Misimovic'e Hagi'nin Kayseri deplasmanında da onbirde şans vermeyeceği iddia edildi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

tragedie
Cevap
1
Görüntüleme
480
arslansem
Kingmortall
Cevap
4
Görüntüleme
495
tragedie
Cevap
0
Görüntüleme
367
tragedie


Üst Alt