Uygulama Minecraft PE oyun dili Türkçe yapma, nasıl Türkçeleştirilir?

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Minecraft PE oyun dili Türkçe yapma, nasıl Türkçeleştirilir?
Türk oyun severler ve hatta özellikle daha çok küçük yaşlı kişiler tarafından tercih edilen Minecraft Pocket Edition isimli yapım masaüstü bilgisayarlarda Türkçe dil desteği sunsa bile, mobil uygulamalarda bu dil desteğini içermiyor. Durum oyunun geliştiricisi olan Mojang isimli ekibe rapor edilse de, oyuna henüz bir Türkçe dil desteği eklenmiş değil.

Oyun severler oyunu kolay bir şekilde Türkçe dil desteğine kavuşturacakken, bunu telefonlarına indirdikleri yama ile birlikte sağlayabiliyorlar. Bu işlemi gerçekleştirmek için "Türkçe Dil: Minecraft PE" adıyla Google Play'de yayımlanan basit yama aracını kullanmanız yeterli oluyor. İlk olarak ekte sizler için sunduğumuz yama dosyasını telefonlarınıza indirin daha sonra kurulum işlemini gerçekleştirin. Dosyayı indirip telefonlarınıza yükledikten sonra dosyayı açın ve ardından kur butonuna tıklamanız yeterli oluyor.

Bu butona bastığınızda Türkçe dil dosyaları Minecraft Pocket Edition'ın dil dosyalarına eklenmeye başlayacak ve işlem sonunda oyun tamamen Türkçe dil desteğine kavuşmuş olacak. Hepsi bu kadar. Oyuna girdiğinizde Türkçe olarak kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: Bab-ı Umut


Üst Alt