Milyonluk soruyu gören yarışmacı konuştu

Sponsorlu Bağlantılar

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Milyonluk soruyu gören yarışmacı konuştu


15 yıllık 'Kim Milyoner Olmak İster?' yarışmasında milyonluk soruyu gören tek yarışmacı Şeyma Özin, yarışma sürecini ve sonrasında yaşadıklarını anlattı.

Akşam'dan Mehmet Özdağan'a konuşan Özim, '15 bin TL'yi aldıktan sonra gidip lahmacun yedim' dedi.

REYTİNGLİ, GARİP BİR TİP!

"Ben tamamen para için katıldım. Baktım ortalama bir zekâyla bile 15 bin lira kazanılıyor. Dedim ki 'Ben en az 60 bin alırım'... 3 ay bekledim. Mülakatlara çağırdılar. Zaten onlar artık insan sarrafı olmuş. Anladılar reytingli, garip bir tip olduğumu; aldılar yarışmaya. Baktım soruları pat pat biliyorum. Mantık yürüttüm sadece... 125 bin lirayı kazandıktan sonra, 20 dakikalık bir ara verildi. Tabii, editörler yarışmayı çözdüğümü anladı ve soruları değiştirdiler. Mantık yürütemeyeceğim sorular hazırlandı, kesin! Telefon joker hakkım Google başında bekliyordu zaten. Hemen baktı, buldu. Bu arada Google yasak değil. 30 saniyede bulmayı beceriyorsan o da bir başarı çünkü..."

LAHMACUN YEDİK, UNUTTUK

"250 bini alıp gideceğimi düşünüyordum ama bana bir şey oldu orada. Bildiğin kendimden geçtim. Baktım, soruya cevap vermişim. Yarışma boyu 'İlle de 1 milyonu göreceğim, riski severim' gibi bol keseden konuştuğum için, gururuma yediremedim herhalde. Orada ağlamasaydım iyiydi ya... Tek pişmanlığım o! Oysa nasıl da 'cool'dum... Eve gittim orada da ağladım bir posta. En sonunda annem sinirlendi, 'Kalk kalk kalk... Ölü evi mi burası?' dedi. Ailecek dışarıdan lahmacun söyledik, ayranımızı içtik. Unuttuk gitti valla (gülüyor)."

ÇEVREMDEKİ HERKES ÇOK BOŞ!

"Sonra Twitter'da bir baktım. Millet bana 'Ne gıcık bir kız bu?' gibi şeyler söylemiş. Kendilerine baksınlar! Yediremiyorlar tabii. Hepsi de başvurmuş, yarışmaya bile alınamamış kerli ferli adamlar. Ya da katılıp ilk soruda elenen tipler! 21 yaşımda milyonluk soruyu açtırmışım, herhalde bir fesatlık besleyecekler. Kabul ediyorum, ben bayağı gıcık bir tipim ama orada hiç gıcıklık yapmadım bence. Entelektüeli iki L ile yazan adamlar bana konuşma dersi vermesin!"

ÇEVREMDE İNSAN İSTEMEM

"2-3 arkadaşım var topu topu. Çevremde öyle çok insan istemem. 15 bin lirama bile 'Bir binlik ateşlesene bana' diye sulananlar var. Yuh yani! Ben en başından beri çok yanlış çevrelere düştüm aslında biliyor musun? Etrafımdaki herkes çok boş! Sinema manyağıyım. Tek sosyal aktivitem bu yani... Zaten sinema eleştirmeni olmak istiyorum. Arkadaşlarıma baksan, ancak Hollywood filmlerini izlesinler. Belki biraz da Almodovar; o da olay, 'ekşın' var diye. Ben de bütün gün sergi sergi dolaşmıyorum; şimdi, yalan söylemeyeyim. Hepsi çok boş... Aslında hiçbirini sevmiyorum. Yalnız kalmaya bayılıyorum. Ben, bana yeterim."

BAYHAN GİBİ OLACAĞIMA...

"Bakma, çok bunalmış gibi görünüyorum ama aslında o konuda biraz dertliyim. Bu 'Gezi Parkı' olayları yüzünden çok pis güme gittim. Ne 125, 250'lik soru açtıranlar konuşuldu. Ben yokum piyasada. Resmen ziyan oldum gündem yüzünden. Bahtsızlığıma gel! Bir yandan da düşünüyorum 'Acaba daha mı iyi oldu?' diye... Beni kesin bozardı o şöhret. Biliyorum kendimi, karakterim oturmadı daha çünkü. İki hafta 'halk kahramanı' ilan edilecektim. Sonra unutulacaktım. Ne olduğumu şaşırırdım herhalde. Pop star Bayhan gibi bir havuzdan diğerine atardım kendimi 2 sene sonra kesin! Saçma sapan hareketler yani..."

BÜYÜK APOLİTİĞİM

"Vallahi hiç Gezi Parkı'na filan da gitmedim. Ben büyük apolitiğim! Dünyanın yıkılması lazım benim evden çıkmam için. Yorulurum ben oralarda... Dünyaya bir kere gelmişim, biber gazıyla kendimi ziyan edemem sonuçta. Hem ne demeye çıkacağım ki? 'İstesek Twitter'ı bile yasaklardık' diyen zihniyetle ne diye savaşacağım? Boş veeer Allah aşkına."

MALAK GİBİ UYUYORUM

"Gereksiz gereksiz bin tane insan türedi etrafımda. Facebook'tan ilkokul arkadaşım bile aradı, eski sevgililerim aramadı ya! İnsan bir telefon açar, şöyle duygusal bir konuşma yaşanır, anılar tazelenir filan; yok! Ne bir ses, ne bir seda... Zaten 3 yıldır hayatımda kimse de yok. Bir istisna var. Ekşi Sözlük'te biri yazmış hakkımda. Sanki beni yüzyıllardır tanıyor gibi... Ben yazıyı oku; bir ağla, bir ağla! Dedim 'Bu benim nasibim'... Ulaştım; e-postalaştık. Ama yok, o da benim gibi, 'sevmeyi seven' tiplerden. Bana sevilmek isteyecek biri lazım. Domestik biriyim zaten. Öyle feminist filan değilim. İtaat edeceğim birini bulmam lazım. Seviyorum öyle şeyleri ama evden çıkmıyorum ki. 12 saat malak gibi uyuyorum. Kapımı çalıp, 'Ben geldim' demesi lazım. Belki bir gün olur. (Gülüyor)"

YARIŞMANIN TADI KAÇTI ARTIK

- İyi ki kazanmadım 1 milyon lirayı. Para beni fena bozar. Bir kere o gün okulu bırakırdım. Annemlerin başında saç kalmazdı.
- Allah Fransızca'nın belasını versin! Hazırlık sınıfını zaten zar zor geçtim. Derslerim çok iyi filan sanmayın. Bayağı kötü yani durumum.
- 15 bin lirayı da yerim artık, ne yapayım? Belki sinemayla ilgili yurtdışında bir sertifika programına giderim.
- Yarışmanın büyüsü benden sonra kaçtı. Herkes 1 milyonluk soruyu bekliyordu. Şimdi niye izlesin insanlar 3-5 binlik sorularda debelenenleri?
- İçinde beden gücü olmayan bir iş istiyorum. Kendimi çok seviyorum aslında; zaten o yüzden de sinemacı olamam. Koşamam öyle, oyuncuların peşinde, güneşin altında. Onlar çeksin, ben evimden yayıla yayıla eleştireyim

ARTIK KİMSE BUNLARI 'YEMİYOR

1 - "Arkadaşlarım benim yerime başvurdu" yalanından vazgeçin. Kimse yemiyor artık onu! Çatır çatır sen doldurdun o başvuru formunu!
2 - Yarışmaya çalışmak nasıl bir aptallıktır? Orada da gördüm iPad'inden Nobel'leri, Oscar'ları hatim edenleri. Yapmayın gözünü seveyim; kafa daha da karışır!
3 - "Seyirciye güveniyorum" yalanından da vazgeçsinler. Kimsenin seyirciye güvendiği yok. Ayıp olacak şimdi, beni de ayakta alkışladı seyirci ama...
4 - Kenan Işık'la arayı iyi tutmak lazım. Kenan Bey, karşısında 'Dünyayı kurtaran adam' gördüğü zaman o yarışma kötü geçiyor.
5 - Son tavsiyem, gençsiniz be kardeşim. Hadi yaşını başını almış adamları anlarım da, 15 binlik soruda çekilmek nedir? Yürüyün Allah aşkına
 
  • Beğen
Tepkiler: Umur dağlar ve CABBAR


hikmet366

hikmet366

Üye
:hmmm yazık oldu
 
  • Beğen
Tepkiler: Umur dağlar
Joker

Joker

Emekli Yönetici
Garip bir insan,ama düşünce tarzı hoşuma gitti. :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Umur dağlar
Emrgncy

Emrgncy

Üye
:hmmm
 
  • Beğen
Tepkiler: Umur dağlar
marist

marist

Üye
:hmmm
 
  • Beğen
Tepkiler: Umur dağlar
Eldaredge

Eldaredge

Üye
Ileri zeka lan bu
 
  • Beğen
Tepkiler: Umur dağlar
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
:) kız aynı benim kafadanmış :) e-postalaştık dediği ben miyim yoksa :ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: Umur dağlar ve CABBAR
nokia_belle

nokia_belle

Üye
Erkekler aldatılırsa,kadınlar sevgilisinden ayrılırsa bir süre ne yapacağını şaşırır.
Erkek aldatılsa da başka kız da onun yüzünü görür,kadın ayrılırsa bitse de karşıdan yeni bir adım bekler beklemezse delirir.
Tahminen eski erkek arkadaşından ayrılalı 4 ay falan geçmiş,3 yıldır yanlız olmaz 3 yıldır yanlız olsaydı konuşmasına onu eklemez,çoktan unutmuş olurdu.
Ağır etkiler dedikleri o oluyor kısaca,yani günde 12 saat normal bir insan uyumaz uyuyorsa etkili bir sebebi vardır bundan da o sonuç çıkarılabilir.
Aslın da soruya mantıktan gitseydi 2 sonuç olucaktı elinde.Su ve ekmek tabi buradan kolay bunu söylemek ama öyle bir yere çıkınca konuşmayı bile unutanlar bile oluyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: Umur dağlar ve CABBAR

emreolol

Üye
ben varya bu kiza hasta oldum
 
  • Beğen
Tepkiler: Umur dağlar
BlindMyEyes

BlindMyEyes

Üye
Kızın çok değişik bir düşünce tarzı var gerçekten. Yarışmayı izlemiştim baya konuşmuştu :ehe Ama şahsen izlerken en mantıksızı ekmek dedim öyle bi içgüdü geldi bu arada çobanda dilsizmiş onu yazmamışlar
 
  • Beğen
Tepkiler: Umur dağlar ve CABBAR
papakudioflu

papakudioflu

Admin
enteresan bir model. Toplum icinde bunlara arıza deniliyor:kop:
 
  • Beğen
Tepkiler: Umur dağlar ve CanKartaL
Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Onu bunu bırakın da o soru soru değildi :hmmm
 
  • Beğen
Tepkiler: Umur dağlar
MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Kazanamayınca çamur atmış resmen. Ne bekliyordun? 125 Bin TL'den sonra normal sorular gelmesini mi? Peh! Lise mezunu bir kız yarışmıştı. ST.J. Lisesinden. Oda bayağı yükselmişti. Önada bayağı kazık sorular sordular. Kız çıkıpta yok soruları değiştirdiler bilmem ne demedi..
 
  • Beğen
Tepkiler: Umur dağlar

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
509
Cevap
0
Görüntüleme
707
Cevap
0
Görüntüleme
342
Cevap
5
Görüntüleme
985
DarkredBlue61


Üst Alt