Milwaukee Buck , New Jersey'i Yıktı ' Ersan Şov ' ( Açıklamaları )

Sponsorlu Bağlantılar

Mali Özdemir

Mali Özdemir

Üye
    Konu Sahibi
Milwaukee Buck , New Jersey'i Yıktı ' Ersan Şov ' ( Açıklamaları )
Milli basketbolcumuz Ersan İlyasova'nın formasını giydiği Milwaukee Bucks, kötü gidişine New Jersey Nets'i mağlup ederek son verdi.

Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'nde bu sabaha karşı oynanan karşılaşmada Milwaukee Bucks deplasmanda New Jersey Nets'i 115-92'lik skorla mağlup etti.

Prudential Center'da oynanan karşılaşmada ev sahibi ekip New Jersey Nets'te Kris Humphries 22 sayı, 8 ribaundluk performansı ile takımı adına sahanın en skorer oyuncusu oldu.

Mücadelede Jordan Farmar 20 sayı, 10 asist, Derrick Favors 12 sayı ve Sasha Vujacic ile Ben Uzoh 11'er sayılık performansları ile skora katkıda bulunan diğer isimler oldular.

3 maç aradan sonra kazanan Milwaukee Bucks'ta ise Chris Douglas-Roberts 24 sayılık performansı ile sahanın en skorer oyuncusu oldu.

Karşılaşmaya ilk 5'te başlayan ve 40 dakika ile sahada en çok kalan oyuncu olan temsilcimiz Ersan İlyasova, 22 sayı, 13 ribuand, 4 asist, 3 top çalma, 1 blokluk performansı ile galibiyetin mimarlarından oldu.

Mücadelede Corey Maggette 20 sayı, 6 ribaund ve kenardan gelen isim Earl Boykins 17 sayı, 6 asistlik performansları ile galibiyete katkıda bulunan diğer isimler oldular.

Milwaukee Bucks sıradaki karşılaşmasını salıyı çarşambaya bağlayan gece deplasmanda Atlanta Hawks ile oynayacak olurken, New Jersey Nets ise çarşambayı perşembeye bağlayan gece deplasmanda Phoenix Suns ile mücadele edecek
 


Üst Alt