Milito: "Futbolu bırakıyorum"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Milito: "Futbolu bırakıyorum"
Bir dönem Barcelona forması da giyen veteran stoper Gabriel Milito, 2012 Clasura sezonunun sona ermesinden sonra futbola veda etmeye hazırlandığını söyledi.

2007 ile 2011 yılları arasında Barcelona forması giyen ancak yaşadığı talihsiz sakatlıklar yüzünden fazla forma şansı bulamayan Milito, 2011 sonunda Arjantin temsilcisine transfer olmuştu. Salı günü düzenlenen basın toplantısında konuşan Independiente kaptanı, "Önümüzde çok ciddi iki maç var. Profesyonel futbol hayatımın geri kalan 180 dakikası olabilir bu maçlar. Mental ve fiziksel açıdan benim için çok zor geçiyor sezon. Kendime vakit ayırmanın vakti geldi. Kariyerimi sezon sonunda bitirme kararı aldım." dedi.

Bu kararın en iyisi olduğunu belirten veteran stoper, "Bu kararı almak kolay olmadı ancak kendimi ikna etmiş durumdayım. Bence en iyisi bu olacak. Benzer düşüncelerle yıllardır ömrüm geçti." şeklinde konuştu.

31 yaşındaki futbolcu, Barcelona in 2008-09 ve 2010-11 sezonlarında Barcelona ile Devler Ligi kupası kaldırdı. Kariyerinde 14 kez kupa kaldıran tangocu 42 kez Arjantin Milli Takım forması giydi. 2006 Dünya Kupası'nda da Arjantin kadrosunda yer almıştı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt