'Milan'dan teklif almadım'

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
meboli

meboli

Üye
    Konu Sahibi
'Milan'dan teklif almadım'



Son günlerde adı Milan'la anılan Frank Rijkaard, İtalyan ekibinden teklif almadığını belirtti..
Galatasaray'ın büyük bir takım olduğunu ve burada olmaktan son derece mutlu olduğunu söyleyen Rijkaard, "Türkiye liginde şampiyonluk için 3-4 takım mücadele ediyor, bunu gelmeden öncede biliyordum. Galatasaray'da bunlardan biri. Her maçta savaşmak ve mücadele etmek zorundasınız hiç bir maçı kolay kazanamıyorsunuz. Taraftar ve atmosferin çok iyi olduğunu söylemek gerek. Özellikle taraftarlar çok tutkulu" diye konuştu.

Milan kulübünden herhangi bir transfer teklifi almadığını ve önümüzdeki hafta içinde oynanacak zorlu maçlar öncesinde futbolcularına güvendiğini belirten Galatasaray teknik direktörü Frank Rijkaard, "Basında yeralan eleştirileri okumuyorum. Basın işini yapıyor bizde kendi işimize bakıyoruz. Milan'dan da herhangi bir teklif almadım. Şu anda Galatasaray'dayım bundan fazlasını konuşmaya gerek yok. Milli takımlar için verilen aradan sonra bütün futbcolular yeniden biraraya geldi. Şimdi çalışmalarımıza yeniden konsantre olarak yolumuza bakacağız. Bir hafta içinde 3 maç oynayacağız her maçın ciddiyetinin farkında olmalıyız oyuncularım bu anlamda çok profesyoneller onlara güveniyorum." dedi.

NESKEENS: FENERBAHÇE DERBİSİ İÇİN SABIRSIZLANIYORUM


Galatasaray'ın yardımcı antrenörü Johan Neeskens ise, Ankaragücü mağlubiyetini geride bıraktıklarını artık sadece Pazar günü oynayacakları Trabzonspor maçını düşündüklerini söyledi. Neeskens, Fenerbahçe ile karşılaşacakları derbi maçını da sabırsızlıkla beklediğini ifade etti.
 


'Davut

'Davut

Üye
Bizim basın'da ne saçmalıyor ya....
Gelen'i hemen göndermeye çalışıyorlar
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Sana katılıyorum Davut.

Geleni yüceltelim diyorlar ama bunu başaramıyorlar.
 
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Eminim almamıştır
 
orukm

orukm

Üye
basının hava gazı
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt