Milandan Fenere Teşekkür

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oteb

Üye
    Konu Sahibi
Milandan Fenere Teşekkür
Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe ile birlikte (E) Grubu'nda yer alan AC Milan takımı, sarı-lacivertli kulübe Türkiye'de kendilerine gösterilen konukseverlikten dolayı teşekkür mektubu gönderdi.

Futbolda Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe ile birlikte (E) Grubu'nda yer alan İtalya'nın AC Milan takımı, sarı-lacivertli kulübe Türkiye'de bulundukları sürece kendilerine gösterilen konukseverlikten dolayı teşekkür mektubu gönderdi.

Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, AC Milan organizasyon direktörü Umberto Gandini imzasıyla gönderilen mektupta, İtalyan ekibinin İstanbul'da 23 Kasım Çarşamba günü sarı-lacivertlilerle yaptığı maç kapsamında gösterilen konukseverlik için teşekkür edildi.

Gandini, mektupta şu ifadelere yer verdi: ''Başkan Yardımcısı Adriano Galliani ve AC Milan tüm personeli namına, Şampiyonlar Ligi maçı kapsamında, takımınızla karşılaşmak üzere yapmış olduğumuz seyahat sırasında göstermiş olduğunuz muhteşem ve sıcak konukseverlik için başkanınız ve kulübünüze teşekkür etmek istiyorum. Organizasyonun her safhası mükemmel, nezaket içerisinde ve çok etkileyiciydi.

İstanbul'da kalışımız süresince müşahede ettiğimiz işbirliği karşısında hayran kaldık. Kulübünüzün, tarafımıza ve futbol dünyasına göstermiş olduğu birinci sınıf davranış biçimi ile etkinliğin genel değerlendirmesi, hiç şüphesiz ki milli takımla birlikte ortaya çıkan utanç verici hadiselerden sonra, İstanbul ve Türkiye'ye hak ettiği adaleti sağlamış olmaktadır''...
 


__Midas__

__Midas__

Üye
insan olana insan gibi muamele edilir.
 
..::Riddick::..

..::Riddick::..

Üye
<div class='quotetop'>(__Midas__ &#064; Dec 2 2005, 12&#58;39 PM) [post=219657]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
insan olana insan gibi muamele edilir.
[/b][/quote]

Doğru dedin dostum
 
darkred

darkred

Üye
ne ekersen onu biçersin valla italyanlar isviçreliler gibi hayvanlık yapmadılar karşılığınıda gördüler
 

muraoyak

Üye
ewet vogelde gördü türk seyircisini
 

sambadisakkarit

Üye
Bu konukseverliği bundan sonra da tüm avrupa takımlarına göstereceğinizi düşünüyorum. Bunun anlamı 3 puan&#39;ı 4 golle takdim etmeye devam edeceksiniz.

Türkiye - İsviçre eşleşmesi çok talihsiz bir eşleşmeydi. Olayları onlar körükledi. Biz sanki normalde her maçta İsviçre maçında davrandığımız gibi davranıyormuşçasına Milan&#39;a gereğinin çok üstünde bir karşılama düzenledik. Bundan önce Kadıköy&#39;e gelen PSV VE S04&#39;e nasıl davranmıştık ki?
 
sebofb090

sebofb090

Üye
herkese hak ettiği değeri veririz
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Zaten olması gereken buydu..
 
Caine

Caine

Üye
klasik bir laf vardır. türk misafirperverliği
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt