Mif Düzenleme dangerboy

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hikmet366

hikmet366

Üye
değiştirmemi istediğin mifleri ve değiştireceğim svg leri mesaj olarak at

ben sana forumdaki bütün programlar ve temalar die bişey attı ded.gim o programları ordan bulabilirsin ama ben onları nası desem o svg formatındak. iconları sistörentle içine atıp verebilirmisin anlada bildimmi bilemiom yani yaptıgın icunu eski iconla degiştir sistorentle kolay gelsin teşekkürler

- - - Eklendi - - -

buyur tekrar verim http://www.maxicep.com/symbian-s60v...ki-80-butun-programlar-ve-temalar-727418.html

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi

ben sana forumdaki bütün programlar ve temalar die bişey attı ded.gim o programları ordan bulabilirsin ama ben onları nası desem o svg formatındak. iconları sistörentle içine atıp verebilirmisin anlada bildimmi bilemiom yani yaptıgın icunu eski iconla degiştir sistorentle kolay gelsin teşekkürler

- - - Eklendi - - -

buyur tekrar verim http://www.maxicep.com/symbian-s60v...ki-80-butun-programlar-ve-temalar-727418.html
napmam gerektiğini tam anlayamadım :D

- - - Eklendi - - -

dangerboyujn istedikleri ekte

Ekli dosyalar

hikmet366

hikmet366

Üye
hani bu programın iconu bildin ico onu değiitircen senin fp 5güzel uyacak iconla degiştireceksin

- - - Eklendi - - -

sis torenrre mif dosyaları varya o icon dosyası onu başka icon la degiştircen

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
hani bu programın iconu bildin ico onu değiitircen senin fp 5güzel uyacak iconla degiştireceksin

- - - Eklendi - - -

sis torenrre mif dosyaları varya o icon dosyası onu başka icon la degiştircen
kardeş senin türkçenden bişey anlayamıyorum kelimeleri yarım yarım yazma tam ve düzgün cümle kur

hikmet366

hikmet366

Üye
sistorenti aç mesela x-plore programını sistorente sürükle sonra o programın menüde gözùküken icon varya onu degiştırmeni istiyorum

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
sistorenti aç mesela x-plore programını sistorente sürükle sonra o programın menüde gözùküken icon varya onu degiştırmeni istiyorum
tamamda hangi ikonla değiştiricem onu söyle

hikmet366

hikmet366

Üye
x plore cclenear ramblow uc browser uc pleyear best secrennap biritlay unrar music stopter photo browser qowather youtube youtube dowload

- - - Eklendi - - -

Noldu Yapıyonmu Merak ettim

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
metalci cok cok teşekkür ederim :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
kardeş sen bana mifleri ve içine atıcağım svg leri vercen bende atıp sana vercem

hikmet366

hikmet366

Üye
ben bunları buldum ama svg dormatı dil işte svg formatına çevirrebilirmisin..

- - - Eklendi - - -

http://www.mediafire.com/download.php?gol2delp27ut14o

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
denerim

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
ben bunları buldum ama svg dormatı dil işte svg formatına çevirrebilirmisin..

- - - Eklendi - - -

yalnız mifleri vermemişsin sadece png ler var

hikmet366

hikmet366

Üye
mif mi olması gerek onların

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
hayır hangi uygulamaya atmak istiyorsan o programı sis editör ile aç içinden .mif uzantılı dosyayı çek onuda gönder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt