Microsoft’un Xbox One konsolu, bahar indirimi ile 299$ olarak satışa sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Microsoft’un Xbox One konsolu, bahar indirimi ile 299$ olarak satışa sunuldu
Microsoft’un Xbox One oyun konsolu ve oyunları indirimlerle sizleri bekliyor…



Oyun dünyasının önemli isimlerinden olan Microsoft, Xbox olarak sunduğu oyun konsolları ile ABD başta olmak üzere dünya genelinde bir çok ülkede adından söz ettirirken, geçtiğimiz 2013 senesi Kasım ayında, Xbox One olarak yeni nesil oyun konsolunu pazara sunmuştu.



Daha önceki Xbox 360 oyun konsolunda Microsoft, IBM’in CELL mimarisinde işlemcisine yer verirken, yeni Xbox One ile x86 PC mimarisine geçiş yaptı. Bu durum özellikle de oyun geliştiricileri için oldukça büyük kolaylık sağlamıştı.

Satış rakamları ile Xbox One, en büyük rakibi olan Sony Playstation 4’ün gerisinde yer alıyor. Playstation 4 de Xbox One gibi 2013, Kasım ayında pazara sunulmuştu.

Satış rakamlarını arttırmayı planlayan Microsoft, indirimli olarak cihazını sunarak daha yüksek rakamlara ulaşmayı hedeflerken, gelen bilgilere göre yarın itibari ile bahar indirimleri kapsamında Xbox One’ı 299$ olarak satışa sundu. Bu da seçilebilecek olan 4 oyundan birisi ile Xbox One 500GB cihazın 50$ indirim ile alınabileceği anlamına geliyor.

Ayrıca yarından itibaren, Microsoft, dijital oyunlar, PC oyunları ile film ve TV şovlarında da Xbox Store üzerinden indirimli fiyatlar sunacak. Fallout 4, Halo 5, Black Ops III, Far Cry Primal, Rainbow 6 Siege gibi oyunlarda %40 – %60 oranında indirimler gelecek.

Daha ayrıntılı bilgiye ise ‘un sayfasından ulaşabilirsiniz.




Microsoft’un Xbox One konsolu, bahar indirimi ile 299$ olarak satışa sunuldu - MaxiCep
 


Üst Alt