Microsoft WP8 Icin Canini Disine Takti ..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Microsoft WP8 Icin Canini Disine Takti ..
Nokia'nın yeni bombası Lumia 920'nin en büyük bilinmeyeni, bakın halen neden bilinmiyor...


Tanıtılan Windows 8 tabanlı Nokia Lumia 920 ve 820'nin lansmanında birçok aksilik yaşanmıştı. En önemli sorun ise, tanıtımı yapılmasına rağmen, yeni Lumia'ların ne zaman piyasaya çıkacağına dair bilgi verilmemesiydi.

The Verge'ün raporuna göre bu sorun Nokia'dan değil; Microsoft'tan kaynaklanıyor. Yeni işletim sistemi Windows 8'i, Ekim ayı bitmeden yetiştirmek için gece gündüz çalışan yazılım devi, hedeflediği tarihi tutturamamış.
Microsoft, Windows Phone 8'i aslen Ekim'in başlarında piyasaya sürmek istemiş. Ancak testler sırasında beliren aksilikler, bu tarihi haftalar sonrasına, yani büyük ihtimalle 29 Ekim'e ertelemiş.
Meydana gelen sıkıntılardan etkilenen yalnızca Nokia değil. Windows 8 tabanlı akıllı cihazlarını çıkarmak için Microsoft'tan net bir tavır bekleyen HTC de ertelemeye takılanlardan.
Rapora göre, tanıtımda basın mensuplarının Windows 8'i "kurcalamalarına" müsade edilmemiş. İddiaya göre Microsoft, henüz duyurmadığı ve hazır olmadığını düşündüğü işletim sistemini medyadan saklayarak, olası eleştirilerin önüne geçmek istemiş. Lumia 920'nin tanıtımı sırasında Windows 8'in beta testinin niçin hazır olmadığı, basını kızdıran bir başka detay.
Microsoft'un ağırdan aldığı diğer ürünü de yazılımcıların Windows 8 uygulamalarını geliştirebilmek için sabırsızlıkla beklediği Yazılım Geliştirme Kiti'nin (SDK) önizlemesi. Neyse ki SDK'nın önümüzdeki günlerde çıkması bekleniyor.


Kaynak ;
 
  • Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan


papakudioflu

papakudioflu

Admin
bekleniyor ama o sdk da nihai surum olmayacak. Şimdiden geliştiricilere acilan sdk'dan geliştiriciler şikayetci. Gectigimiz gunlerde market uzerinden en cok uygulamasi indirilen geliştiricilere nihai surum diye dagitilan sdk'da bir cok kod eksik oldugu icin geliştiriciler bundan rahatsiz olmuş ve microsoftla bu konuda iletişime gecmişler. Microsoftun nasil bir cevapla geri donecegi bekleniyor.
 
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
İnşallah yetiştirir...
 
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
18
Görüntüleme
1K
bulutsuzgece
Murat Alper
Cevap
2
Görüntüleme
460
bulutsuzgece
HaYalPeresT TM
Cevap
1
Görüntüleme
407
bulutsuzgece
bulutsuzgece
Cevap
7
Görüntüleme
495
OttomaN TigeR


Üst Alt