Microsoft Korsan Windows 7 Avında...

Sponsorlu Bağlantılar

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Microsoft Korsan Windows 7 Avında...

Windows 7'yi yasadışı yollarla kullananların bol bol terleyeceği anlar artık başlıyor...Microsoft önceden duyurduğu gibi bir güncelleştirme aracılığıyla Windows 7'nin korsan kopyalarına karşı harekete geçti. "Activation Technologies Update" (Etkinleştirme Teknolojileri Güncelleştirmesi) öncelikle Windows 7 Home Premium, Professional, Ultimate ve Enterprise sürümleri için sunuluyor; ama Starter ve Home Basic sürümlerde de çalışıyor.
Yasadışı bir kopyaya kurban gittiğini anlayanlar şanssızlığın içinde şansı bulacak: Güncelleme yüklendiğinde korsan sürümler yine çalışmaya devam edecek; lâkin bunun karşılığında her saat başı duvar kâğıtları karartılacak ve sürekli olarak korsan kopya kullandıklarına dair uyarılar alacaklar. Bununla beraber Microsoft Security Essentials veya Media Player gibi ek hizmetler artık çalışmayacak.

Yamayı yüklemekten kaçış yok!

Yamayı yüklemek şimdilik kişinin kendi kararına kalmış. Microsoft burada kullanıcıların güvenlik bilincini istinaf etmek istiyor. Otomatik güncelleştirmeleri kapatanlar yamayı kurmaktan kaçınabilecek; ama malum yama en geç bir sonraki servis paketine entegre edilecek. Bu durumda denetim masasından Windows Update'i kişiselleştirmek de yetmeyecek; tabi servis paketi gibi işletim sisteminin güvenliğini, istikrarını ve performansını arttıracak bir güncelleştirmeyi de geri çevirmeyi düşünmezseniz.

Download:

Chip

izmirligenc

izmirligenc

Üye
him iyi haber degil ama bunada bulunur sanirim bi care :hmmm
ve ben guncellestrmeleri zaten kapatirim iki gun sonra falan bos bos ne guncelle guncelle diip pc hantalastirio zaten

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
"Windows 7 işletim sistemleri için 'korsan avcısı' olacağı açıklanan KB971033 (WAT) güncellemesinin resmi olarak yayınlanmasının ardından yaklaşık olarak 24 saat geçti. Ve birçok meraklı arkadaşımız bu güncelleme ile kurulu korsan windows 7 sistemlerini test ettiler. Ve sonuç olarak bir-iki activation uçması dışında ciddi sonuçlar yaşanmadı. Ve hatta loader yöntemleri ile yapılan activationlarda dahi neredeyse sıfıra yakın bir etki gözlendi(Modlu bios yöntemlerinde etkili olmayacağı zaten ağırlıklı olarak düşünülüyordu). Bu durumda;
1-Microsoft ya balon uçurdu(Yapmak istediğide zaten bu idi) yada yapmak istedikleri konusunda başarısız oldu; girişimi fiyasko ile sonuçlandı.
2-Microsoft henüz bu konuda saldırılarını başlatmadı; korsan avcısı güncellemesinin esas işlevini ortaya çıkaracak düğmeye merkezi olarak henüz basmadı(Teknik olarak bunun ne kadar olabileceği konusunda emin değilim). Korsan kullanıcılara bir yandan lisanslı sisteme geçmeleri için fırsat verilirken(yada gerekli uyarı yapılırken) diğer yandan korsan kullanmakta ısrar edenlerin WAT güncellemesinin etkili olmadığını düşünerek tedbirsiz yakalanmaları sağlanmak isteniyor.
Sizce hangisi doğru? Yada başka nasıl olabilir?"
Başka bir forumdan aldıgım aynı yazı.Sizce hangisi

mekanik

Üye
bendeki 7 krekli... bi sıkıntı yok şimdilik...

heyooo_xxx

heyooo_xxx

Üye
biosdan crackli win7 yi bulamazlar ki onlar bulana kadar hackerlar cracklerinin update ini onlardan önce yayınlar, windows şirketi parasını bölye 3-5 kişiden kazanmıyor orjinal ürün kullanmak zorunda olan şirketlerden zaten deli gibi para kaldırıyorlar biz de böyle crackle falan windows kullanıp kendimizi windowsa bağımlı hale getiriyoruz ilerde de bir şirkete girdiğimizde mecburen alışkın olduğumuz işletim sistemini kullanıyoruz aslında herşey ticaret işi önce sıradan kullanıcıları alıştırıyorlar sonra da ilerde ürünü satıyorlar

izmirligenc

izmirligenc

Üye
kapadim guncellemeyi gul gibi sorunsuz

Takipçi Satın Al

Üst Alt