micro sd şifre kırma

Sponsorlu Bağlantılar

cem3548

Üye
Arkadaşlar size kesin çözüm buldum 7310 'da denenmiştir .Eğer bilgisayarınızda bluetooth usb modem varsa mcro sd kart şifreli olsa bile dosyalara erişip pc 'ye atabiliyorsunuz . :spr BiR tEşEkkÜr yetEr

şunu biraz daha açarmısın nasıl olacak.

şimdiden teşekkürler

ahmetfeat

ahmetfeat

Üye
Arkadaşlar mikrosd ye kesdin çözüm %100 şifre kırıloyor 6500 slide ta takın hafıza kartını biçimlendirin şifre felan kalmıyor saygılarrrrrrr....emege saygı lütfen..

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar mikrosd ye kesin çözüm %100 çözüm 6500 slide takın biçimlendirin sorun gider şifre felan kalmaz...emege saygı.........

izmirlihuso

Üye
bunu proğramı vardıı bi araştır forumda

mhmt18

Üye
Arkadaşlar çok istiyosanız gidin bi telefoncuya tamir vs. program versiyon atan bi yere gidin . Madem bu kadar önemli kartınızdakiler 3 tlye kırıyor telefoncular yerine göre değişir tabi.

career_man

career_man

Üye
walla arkadaşlar brn ilk N70 i aldığımda bu sorun bende de vardı bir programla şifreyi kırmıştım ancak hatırlayamadım araştırdım genede bulamadım :(

bydehset

Üye
Gençlik Baktım Bunu Bulan Yoq Ben Yardım Edeyim MMCMEDIC programıyla Halledersınız Onu Indırın Zatenh Nasıl Kullanıldıgını ogrenırsınız Bi Tsk Yeter

s.kilic58

Üye
Arkadaşım teşekkürler eline ve emeğine sağlık.

jeolouse

Üye
Arkadaşlar mikrosd ye kesdin çözüm %100 şifre kırıloyor 6500 slide ta takın hafıza kartını biçimlendirin şifre felan kalmıyor saygılarrrrrrr....emege saygı lütfen..

arkadaşlar mikrosd ye kesin çözüm %100 çözüm 6500 slide takın biçimlendirin sorun gider şifre felan kalmaz...emege saygı.........

ben denedim olmadı yine istiyo şifreyi...:nono:

kadir068

Üye
Arkadaslar ben sıze yardımcı olabılırmıyım bılmıyorum ama bunun ıcın hafıza kartı kırıcı alet ler var flash disk gibi bişey ona takıyorsunuz ve bı sure bekledıkden sonra kırılıyor ama bunun ıcın ıcındekıler sılınıyor noT alıntı değildir kendi bilgim +Reppp

hakanays

Üye
bende de war

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
bence başka telefondan bloototh programıyla kendi teline gir hepsini diğer telefona çek oyle biçimlendir ben böyle yapmıştım....

asparajin

Üye

yasin_6774

Üye
aynı sorun bende de var çooooook uğraştım ama bulamadım herhalde tek çözüm telefoncuya 2 tl yi vermek:S

samet33ak

Üye
ben hafıza kartı şifresini unuttum bana yardımcı oalbilirmisnz ?

melo_sedo

melo_sedo

Üye
arkadaşlar BEN BULDUM! İLK ÖNCE TELEFON HAFIZASINA FEEXPLORER VEYA X-PLORE FİLAN YÜKLEYİN SONRA ŞİFRELİ KARTI TAKIN AÇIN TLFONU X-PLOREYİ VEYA FE EXPLORERİ AÇIN TELEFON HAFIZASINA GİDİN SYSTEM DE BİTANE MMC İLE ALAKALI Bİ DOSYA VAR ONU HEX VEYA ANSİ EDİTÖRLE AÇIN BİSÜRÜ YAZI ÇIKACAK YAVAŞ YAVAŞ AŞAĞI İNİN OARDA Pmmc diye bişi yazacak oradan sonra yazan şey sizin şifrenizdir!!!!:oke:

troub

Üye
Arkadaşlar 6300 sürüm yukseltiyordm sd micro hafıza kartıma şifre geldi açılmıyo ne yapabilirm? Yardımcı olrsanz sewnrm

mahonigumus

Üye
arkadaşlar bendede sorun vardı tek çözüm format armak oldu onuda 5800xm de yaptım herşey silindi ama alsun yinede işe yarıyor
uygulamalar dosya yön. hafıza kart biçimlendir %100 oluyor. micro sd kartlar için.

cyber-craft

Üye

ortada emek yokki! ben verilerimi kaymek istemiyorsam bunun neresi yardımcı olabilir ki?

bsee

Üye
Allahıım yaa vallaa aglıcam sınırımee !!!
Bakın bendee usb yok , hafıza kartımı hıc bı bılgısayar tanımıyorr vee şifreı unttum Allah kahretsin yaa !
telefona atılcak bı program yokmu ya :''(((((((
Yaaaaaaaaa lütfen yardım edin

Takipçi Satın Al

Üst Alt