Süperrr kARDessmm SaoLL bİZLerLe payLastıĞıN İCinnN..
south Üye kardeş sağol eline sağlık.bu oyun 6630 telde sorunsuz çalışıyormu? ben 7610 aldım çalışmadı onu sattım 6630 aldım onda deneycem umarım çalışır.
kardeş sağol eline sağlık.bu oyun 6630 telde sorunsuz çalışıyormu? ben 7610 aldım çalışmadı onu sattım 6630 aldım onda deneycem umarım çalışır.
luupuus Üye ilker.meltem' Alıntı: n95 8gb de açmadı aynı dediğim gibi kurdum bi yazı çıkıp kapanıyor Genişletmek için tıkla ... kardeş aynısı bendede oldu bendede e50 var napıcaz.... yükleyip oynayan varmı acaba?????????
ilker.meltem' Alıntı: n95 8gb de açmadı aynı dediğim gibi kurdum bi yazı çıkıp kapanıyor Genişletmek için tıkla ... kardeş aynısı bendede oldu bendede e50 var napıcaz.... yükleyip oynayan varmı acaba?????????
1997 Üye Ben Yeni üyeyim Nasıl Kantır Oynuyacam Söyleye Bilirmisiniz --------------- Ekleme --------------- ARKADAŞLAR KİMLER VAR
Ben Yeni üyeyim Nasıl Kantır Oynuyacam Söyleye Bilirmisiniz --------------- Ekleme --------------- ARKADAŞLAR KİMLER VAR
Souldreath Üye tesekkurler arkadasım deneyelim bi bakalım diğer wad lı oyunu kurmak zor gelmişti jar olunca hemen deneyeyim dedim.
tesekkurler arkadasım deneyelim bi bakalım diğer wad lı oyunu kurmak zor gelmişti jar olunca hemen deneyeyim dedim.