Micro 3D yazıcı büyük destek gördü

Sponsorlu Bağlantılar

kfahaa

kfahaa

Üye
    Konu Sahibi
Micro 3D yazıcı büyük destek gördü

Micro 3D yazıcı büyük destek gördü
Genel kullanıcı kitlesi için üretilen Micro 3D yazıcı, Kickstarter’da ilk günden 1 milyon doları geride bırakmayı başardı.
3D yazıcılar alanında son dönemde yaşanan gelişmelerin sonucunda bu yazıcılar hem teknoloji dünyasında hem de birçok farklı alanda üretim aşamasında kullanılmaya başlandı. 3D yazıcılar için bir sonraki adımın genel kullanıcı kitlesine yönelmek olacağı düşünülüyordu, ama bu cihazların kullanıcılardan ilgi görüp görmeyeceği soru işaretiydi. Ancak Kickstarter üzerinden mali destek sağlamak isteyen yazıcı, kullanıcılardan öyle bir ilgi gördü ki akıllardaki bu sorular tamamıyla ortadan kalktı.

Kullanıcılara oldukça elverişli bir 3D yazıcı olan Micro 3D yazıcı, hem her evde yer verilebilecek kadar küçük hem de sadece 299 dolarlık fiyatıyla piyasadaki diğer 3D yazıcılardan çok daha ucuz. Durum böyle olunca Micro 3D yazıcı, kullanıcılardan büyük destek gördü ve toplamak istediği 50.000 doları sadece 11 dakika içerisinde elde etti. Üstelik 3D yazıcıya destek o kadar yoğundu ki yazıcı henüz ilk gününden 1 milyon doları geride bıraktı ve ikinci günün sonunda 1.46 milyon dolara ulaşmayı başardı. M3D tarafından geliştirilen 3D yazıcının bu yılın sonlarında piyasaya sürülmesi bekleniyor.
 


Üst Alt