MHK Başkanı: "G.Saraylıyım"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gokhan43

Gokhan43

Üye
    Konu Sahibi
MHK Başkanı: "G.Saraylıyım"
MHK Başkanı: "G.Saraylıyım"
Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK) yeni atanan başkanı Ufuk Özerten, haftalık basın bilgilendirme toplantısını Futbol Federasyonu Başkanı Levent Bıçakçı ve görevi devraldığı MHK eski Başkanı Sabri Çelik'le birlikte yaptı.

"Ben Galatasaraylıyım, bunu herkes bilecek"
Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK) yeni Başkanı Ufuk Özerten, "Ben Galatasaraylıyım, bunu herkes bilecek" dedi.

Özerten, Türkiye'de yaklaşık 5 bin kulüp olduğunu belirterek, her kulübe eşit mesafede olacaklarını söyledi. Kendisinin hakem camiasının içinden gelmediğini dile getiren Özerten, "İlk MHK toplantısında arkadaşlarıma (Sizlerin eski kavgaları olabilir, beyaz sayfa açın, kimseye karşı kin güdülmeyecek kimsenin hakkı yenmeyecek) dedim. Hakemlerin hakkını kimseye de yedirmeyiz. Bu konuda herkese eşit mesafede adil davranılacak. Biz hakemliği en alttan en yukarıya doğru elden geçirmeyi düşünüyoruz. Hakemin hakkını biz yemezsek sahadaki hakem de hiçbir kulübün hakkını yiyemez" dedi.

Ufuk Özerten, bir gazetecinin sorusu üzerine küçük yaştan beri Galatasaraylı olduğunu, bunun sorun olacağını düşünmediğini söyledi.

Özerten, herkesin futbolu çok sevdiği bir ülkede bu işin yöneticiliğine soyunan insanın bir takımı tutmasının normal olduğunu kaydetti. Özerten, konuşmasına şöyle devam etti: "Bunu söylememek sahtekarlıktır. Ben küçük yaştan beri Galatasaraylıyım. Herkesin sırtında bir takım formalar olabilir. Önemli olan bunu çıkarıp görev yapmak. Ben aynı zamanda Gençlerbirliği Kulübü üyesiyim. Koltuğum değişti diye karekterim de mi değişecek. Bize herkes güvenmek zorunda. Güveninize layık olduğumuzu göstereceğiz. Türkiye bu konuda bize uyacak. Galatasaraylıyım ve Gençlerbirliği üyesiyim. Bunu herkes bilecek."

Bıçakçı: "MHK, özerk bir kurul olarak görevini ifa edecek"


Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen toplantıda konuşan Levent Bıçakçı, yeni MHK'nın artık tamamen özerk bir kurul olarak görev yapacağını kaydetti. Bıçakçı, "Geçen hafta Meclis'ten çıkan yasa değişikliği Cumhurbaşkanı tarafından onaylandıktan sonra yaptığımız olağanüstü toplantıda yeni MHK başkanı ve üyelerini oy birliğiyle aldığımız kararla atadık. Son günlerde basında yönetim kurulu toplantımızın niteliği ve Ufuk Özerten'in kişiliği yer almaktadır. Ufuk Özerten, benim de 20 yıldır tanıdığım futbol ailesinin çok değerli mensubudur. Çeşitli dönemlerde TFF Yönetim Kurulu'nda yer almış, çok önemli görevler üstlenmiştir. Komite üyeleri de son derece değerli kişilerdir. Federasyon olarak yaşadığımız bu süreçte bugüne kadarki çalışmalarından dolayı Sabri Çelik'e çok teşekkür ediyoruz. Geçtiğimiz dönemlerle kıyaslanmayacak bir ölçüde performans gösterildi. Hakemlerimiz kamuoyunda az tartışılır ve daha az hata yapılır hale geldi. Ama bizim amacımız bu çıtayı mümkün olduğunca yukarıya çekmek, yepyeni bir hakem ortamı oluşturmak. Bundan dolayı 30 haftadır görevini başarıyla yerine getiren Sabri Çelik'e teşekkür ediyorum. Ufuk Özerten'e de bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum. MHK, atamayla geldi ama bizim diğer yan kurullarımızdan farklı olarak bizim görev süremizce görevde olacaklar. Kendileri üzerinde bizim hiçbir şekilde değişiklik yapma veya görevden alma imkanımız yok. Yani tamamen özerk bir kurul olarak görevlerini ifa edecekler" dedi.

Sabri Çelik: "Görevi, başımız dik teslim ediyoruz"

Daha sonra söz alan Sabri Çelik de 22 Temmuz 2004'te yapılan seçimlerde genel kurul delegelerinin oylarıyla göreve geldiklerini hatırlatarak, "Görev anlayışımızın şeffaflık ve tüm takımlara eşit mesafe ilkelerinde olacağımızı ifade etmiştik. Hakemlere de cesur ve adeletli olmalarını, başka hiçbir şeye ihtiyacı olmayacaklarını bildirmiştik. Görev süremiz içinde ilkelerimizden ayrılmadık. Hakem tayinlerinde hiç kimsenin etkisi olmadı. Hiçkimse hakem isteyemedi. önemli maçlara hiç kimsenin kolay kolay cesaret edemeyeceği genç hakemlerimizi atadık. Deneyimli hakemleri de çok önemli maçlarda kullandık. Dürüsttük, şeffaftık, cesurduk. Kimseye diyet ödemedik. Hata yaptığımız zamanlar da oldu. Ancak, kimse art niyetli olduğumuzu söyleyemez. Çok şükür ki namusumuz ve şerefimizle görev yaptık. Görevi, başımız dik teslim ediyoruz. Görev süremiz içindeki yardımlarından dolayı Levent Bıçakçı ve yönetim kurulu üyelerine kurulum adına teşekkür ediyorum. Yeni komiteye de başarılar diliyorum. Umarım, uzun dönem görev yaparlar ve düşüncelerini gerçekleştirme fırsatı bulurlar" diye konuştu.

MHK Başkanı Ufuk Özerten ise Sabri Çelik ve ekibine, çıtayı yükselttikleri için teşekkür ederek, "Enkaz değil çok güzel bir hakem teşkilatı devraldık. Bizim esas gayemiz bu çıtayı daha da yükseltmek olacak. MHK'nin 1 aydır geleneksel hale getirmeye çalıştığı haftalık bilgilendirme toplantısı, yeni dönemde de devam edecek. TFF Yönetim Kurulu'nda uzun süreler hizmet ettim. 1992 yılında yapılan seçimlerde ilk özerk federasyon oluşumundan 2000 yılına kadar federasyonda çeşitli görevlerde bulundum" dedi.

Özerten, konuşmasının ardından tanıttığı komite üyelerinin hepsinin futbolun içinden gelen çok kariyerli kişiler olduğunu söyledi
=====================================================


Desenize Galatasaray'a yeni destekler geldi..


İnşallah bunlar GS maçlarına yansımaz.. :off:
 


van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Buyur burdan yak!!!
 
Quattro

Quattro

Üye
Adam bangır bangır bağırıyor galatasaraylıyım diye.Helal olsun kimsede çıkıp bişey demiyor. :off:

Bunu söylememek sahtekarlıktır. Ben küçük yaştan beri Galatasaraylıyım. Herkesin sırtında bir takım formalar olabilir. Önemli olan bunu çıkarıp görev yapmak. Ben aynı zamanda Gençlerbirliği Kulübü üyesiyim. Koltuğum değişti diye karekterim de mi değişecek. Bize herkes güvenmek zorunda.

Yalandan kim ölmüş :)
 

sambadisakkarit

Üye
Futbolun içerisinde olupta herhangi futbol kulübüne gönül vermeyen bir kişi olabilir mi? Eğer futbolun başındaki önemli bir yönetici böyle birşey açıklıyorsa o sorumluluğu aldığını ispat için bunu açıklıyor demektir. Anlayana sivrisinek saz, aksi halde davul zurna az. :P :artı:
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Varya sambadisakkarit adam fenerliyim deseydi... Bi masabaşıcı daha geldi derdiniz... Şimdi lehineize olduğu için sesiniz çıkmıyor....
 

wincih

Üye
sanırım tff ni gs yi 100 yılda şampiyon yapma hamlesi ne diyeyim geçen sene bjk yi şampiyonluktan ettiler bu sene fb yi bakalım yrn ki kupa maçını hakemlemi alacaklar bileklerinin hakkı ilemi
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bjk geçen sene emin ol 4 kırmızı karttan sonra kendi salaklığı ile şampiyonluğu kaybetti... Çünkü etksi kartların max 2 hafta sürse idi bjk şampiyondu... Ama LUCESCU kendisi böle istedi sanırım çünkü sürekli tekrarladı ve şampiyonluktan etti bjk yi... :)
 

antifener_460

Üye
tabi tabi öle olur hep mhk başkanının gs li olması hakemlerin fenerli olmasını deiştirmez
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Originally posted by antifener_460@May 10 2005, 05:49 PM
tabi tabi öle olur hep mhk başkanının gs li olması hakemlerin fenerli olmasını deiştirmez
[post=51681]Quoted post[/post]​



Hakemler fenerli ha.... :haha: :haha: :haha:



Bu arada Cem Papila sanırım 1982 yılında idi... BJK ZONGULDAK DERNEĞİ'ne üyeymiş...


Hakemliğe başlayınca üyeliğini sildirmiş... ;)
 

cosmokramer

Üye
Originally posted by wincih@May 10 2005, 10:25 AM
sanırım tff ni gs yi 100 yılda şampiyon yapma hamlesi ne diyeyim geçen sene bjk yi şampiyonluktan ettiler bu sene fb yi bakalım yrn ki kupa maçını hakemlemi alacaklar bileklerinin hakkı ilemi
[post=51339]Quoted post[/post]​


eeee wincih hakemle mi aldık sence?

Ali Aydın'a da Galatasaraylı deniliyordu, neler olduğunu gördünüz...
Galatasaraylı birisi sahip olduğu Galatasaray kültüründen dolayı bir mevkiye geldiğinde GS'yi kayırdı demesinler diyerek hareket ediyor ve Galatasaray'ın daha fazla hakkı yeniyor, ayrıca Galatasaraylı kişi etik hareket eder..
Ali Aydın için GS'li dendi, adam GS'ye neler yaptı....
fb liler ise tam aksine sahip oldukları mevkiyi tuttukları takımın lehine, etik olmamasına rağmen kullanıyor....
uefa başkanı da GS üyesi, uefa kupasını da o sayede mi aldık....
tövbe tövbe....
 

wincih

Üye
Originally posted by cosmokramer+May 12 2005, 03:40 AM--><div class='quotetop'>QUOTE(cosmokramer &#064; May 12 2005, 03:40 AM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-wincih@May 10 2005, 10:25 AM
sanırım tff ni gs yi 100 yılda şampiyon yapma hamlesi ne diyeyim geçen sene bjk yi şampiyonluktan ettiler bu sene fb yi bakalım yrn ki kupa maçını hakemlemi alacaklar bileklerinin hakkı ilemi
[post=51339]Quoted post[/post]​


eeee wincih hakemle mi aldık sence?

Ali Aydın&#39;a da Galatasaraylı deniliyordu, neler olduğunu gördünüz...
Galatasaraylı birisi sahip olduğu Galatasaray kültüründen dolayı bir mevkiye geldiğinde GS&#39;yi kayırdı demesinler diyerek hareket ediyor ve Galatasaray&#39;ın daha fazla hakkı yeniyor, ayrıca Galatasaraylı kişi etik hareket eder..
Ali Aydın için GS&#39;li dendi, adam GS&#39;ye neler yaptı....
fb liler ise tam aksine sahip oldukları mevkiyi tuttukları takımın lehine, etik olmamasına rağmen kullanıyor....
uefa başkanı da GS üyesi, uefa kupasını da o sayede mi aldık....
tövbe tövbe....
[post=52850]Quoted post[/post]​
[/b][/quote]

zaten ben paranoya belirtisi olarak yazmıştım koskoca ligdeki en güzel maç oldu gs de iyi oynad fb de helal olsun hep böle maçlar izlesek zaten
 
DoKuZuNCuKaPI

DoKuZuNCuKaPI

Üye
Fb liler birşey söylemesin bari GS a şuana kadar maç satın aldı şike yaptı iddia ları hiç gelmedi ama Fb ye yıllardır böyle şeyler söyleniyor Fb nin de şampiyon olduğu seneleri biliriz biz. Kimseye çamur atmıyorum ama ateş olmayan yerden duman tütmez. Basında Fb lobisi çok güçlü geçen yıllarda basın desteği için kimlere neler peşgeş çekilmiş ortaya çıktı bire bir itiraf edildi ama nedense haberi o kadarda gündemde kalmadı ne dersiniz yine para yani Fb mi konuştu?
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Fenerin maç satın aldığını nerden biliyorsun???



Sanırım paraları sen taşıyorsun şike için....
 

Nicolas_Anelka

Üye
galiba gs 4 sene nasıl sampıyon oldu sanıyosun kardeş
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
    Konu Sahibi
GS 4. senesi,nde şampiyon olurken işin ucunda TFF vardı..



Hiç bir Türk Teknik Direktör bir takımı 4 sene boyunca şampiyon yapamamıs ve Yabancı Teknik Direktörlerin elinde bulunan bu rekoru GS ve F. Terim ile kırmak istemis.Tabki TFF yardımıyla..



Ama GS&#39;nin başarılarına da lafımız yok...
 

ilker

Üye
Oleyyyyyyy ilk defa bizden yana bi adam başta, ama fenerasyon febeli ne olucak bu işşşşşşşşşş
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
    Konu Sahibi
Federasyon nerde FB&#39;li.. :off:
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Federasyonun fb li olduğunu nerden biliyorsun??? Adamlar çıkıp biz fb liyiz şike yapıyoruz mu diyorlar???
 

cosmokramer

Üye
Originally posted by Nicolas_Anelka@May 12 2005, 08:34 PM
galiba gs 4 sene nasıl sampıyon oldu sanıyosun kardeş
[post=53467]Quoted post[/post]​


yuh yahu...
bu kadar da olmaz....
uefa kupasını, süper kupayı da mı satın aldık....&#33;&#33;
Hakan Şükür bu zihniyettekilere çok güzel bir cevap vermişti;
Allah&#39;ın tokadı yüzlerine çarptı, uefa kupasını süper kupayı aldık diyerek....
çaptı ama hala akıllar başa gelmemiş..... :vur:
Allah&#39;tan korkun da emeğe saygı gösterin....
 

cosmokramer

Üye
Originally posted by van_hoijdonk@May 12 2005, 09:43 PM
Federasyonun fb li olduğunu nerden biliyorsun??? Adamlar çıkıp biz fb liyiz şike yapıyoruz mu diyorlar???
[post=53592]Quoted post[/post]​


bir de çıkıp itiraf mı etsinler....&#33;&#33;
görünen köy klavuz istemez...
zaten aziz yıldırım defalarca üstü kapalı olarak ağzından kaçırdı;
yok şampiyonluk için her yol mübahtır,
yok maçların sahada kazanılmadığını öğrendik....
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt