Metro da dehşet anları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Metro da dehşet anları


Bir Annenin çocuğunu kurtarmak için kendini feda ettiği dehşet fotoğrafları.

Canını hiçe saydı ve oğlunu kurtardı
Güney Kore'nin başkenti Seul'de yaşanan görünmez kaza, bir annenin bebeğini kurtarmak için nasıl ölümü hiçe saydığını gözler önüne serdi. İşte kahraman anne

Güney Kore'nin başkenti Seul'de yaşanan görünmez kaza, bir annenin bebeğini kurtarma çabalarını gözler önüne serdi. Metro kapısına ceketi sıkışan Lee Chan-hee, metronun hareket etmesiyle birlikte bebeğinin pusetiyle birlikte sürüklenmeye başladı.

Bebeğinin pusetinin trenle peron arasında kalmaması için insanüstü bir çaba harcayan Koreli anne, güvenlik kameralarına göre 30 metre sürüklendi. Trenin zamanında durmasıyla bir facianın eşiğinden dönüldü.
 


cllgr

cllgr

Üye
akşam tv görmüşdüm,gercekden mucuze cocugu vede annenin kurtulması.yalnız anlamadıgım nokta,metronun kapısına bişey sıkışınca otomatik olarak kapı acılıyor.ayrıca kapılarda kapanmadan metro hareket edemiyor.bunu defalarca gördüm hatta anons ediyorlar,kapılara dayanmayın,kapılardan elinizi ayagınızı cekin diye.yoksa metro hareket edemiyor.burda kapıya sıkışmışken nasıl hareket etti anlamadım.
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Tv'de seyrettimde kurtulmaları mucize.. :a:
 
ibonline

ibonline

Üye
Allah esirgemiş.
 
NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
çok şükür bişe olmamış
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt