Mestalla'da Valencia fırtınası: 4-0

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mestalla'da Valencia fırtınası: 4-0
UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş mücadelesinde Valencia, AZ Alkmaar'ı 4-0'la geçti. Milli oyuncu Mehmet Topal bu karşılaşmada 90 dakika sahada kaldı.

İlk yarıda daha fazla gol pozisyonuna giren taraf ev sahibi Valencia oldu. Bu ataklar ilk meyvesini 15. dakikada verdi. Adil Rami, kornerden gelen topa ön direkte kafa vurarak takımını 1-0 öne geçirdi.

Golden iki dakika sonra Valencia farkı ikiye çıkardı. Hemen hemen birinci golün bir benzeri bir pozisyonda fark ikiye çıktı. Alberto Costa'nın ortasında ön direktre bulunan Rami, topu ağlara yolladı. İlk yarı Valencia'nın 2-0'lık üstünülüğüyle sonuçlandı.

Valencia ikinci yarıya da hızlı başladı. 54. dakikada AZ Alkmaar'ın moralini bozan gol Jordi Alba'dan geldi. Roberto Soldado'nun pasında kalenin önünde topla buluşan Jordi Alba skoru 3-0'a getirdi.

Bu golden sonra Hollanda ekibinin oyuncularının demoralize olduğu görüldü. 78. dakikada sahneye çıkan isim Pablo Hernandez oldu. Alba'nın şık pasında topla buluşan Hernandez, topu ağlara yolladı 4-0.

Valencia toplamda elde ettiği 5-2'lik skorla UEFA Avrupa Ligi'nin yarı finalistlerinden biri oldu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt