Mesajları Görüntüleyemiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

serdarrrr

Üye
    Konu Sahibi
Mesajları Görüntüleyemiyorum
Mesaj geldiği zaman o kişiye ait tüm mesajlar sıralanıyor ama ben direk görüşmelere tıkladığımda mesajların hiçbiri görünmüyor.Görüşme yok yazısı çıkıyor.Aynı problemi yaşayan var mı? En son güncellemeleri yapmıştım 1 haftadır böyle :aha:

serdarrrr

Üye
    Konu Sahibi
Telefonda girdiğimde mesajlara hiçbir mesaj gözükmezken ne gelen ne de giden.pc suıt bağlantısından hepsi olmasa da bi kısmını görebiliyorum.

serdarrrr

Üye
    Konu Sahibi
Bu problemi yaşayan kimse olmadı mı?Yardım :heyo:

byMaMe

byMaMe

Üye
kardeşim o problem bendede oluyo ben bu şekilde çözüyorum hattımı başka telefona takıyorum (vodafone) ##002# yapıyorum sonra hattı takmadan n900 ü açıyorum tıkanan msjlar açılıyo gönderilemeyen msj ları siliyorum telefonu kapatıyorum sonra hattı takıp tekrar açıyorum msj geldi mi hepsi tamamen gözüküyo bazen tıkanıyo bu sorun yüzünden kaç kez format attım ama bu şekilde çözdüm ve şayet önemli msj ların yoksa düzelmesi için sorunlu görüşmeyi tamamen sil ama açmadan görüşmelere gir msj i açmadan sil görüşmeyi dahada olmaz n900 msj larda gerçekten çok sağlam 5600 msj var hafızada n900 tık yok :naughty::naughty::naughty:

serdarrrr

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler format atmaktan iyidir.

Üst Alt