Melo şaşkın !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aLp!!

aLp!!

Üye
    Konu Sahibi
Melo şaşkın !
Galatasaray, Melo'nun süresi dün biten satın alma opsiyonunu kullanmadı. Napoli ve Corinthians'ın kanca attığı sambacı,şaşkınlık yaşadığını belirterek, İtalya'ya dönebileceğini açıkladı.

Galatasaray, Felipe Melo'nun 10 Haziran'da (dün) biten satın alma opsiyonunu kullanmadı. Cim-Bom ile İtalyan ekibi arasındaki özel sözleşme böylece iptal oldu. Juventus bu gelişme üzerine kadrosunda düşünmediği Melo'nun satışı için diğer kulüplerle görüşmelere başladığını duyurdu. Melo'ya, Napoli'nin yanı sıra Brezilya'nın önde gelen kulüplerinden Corinthians'ın da talip olduğu öğrenildi.

Corinthinas'ın, Melo için sponsorluk aradığı ortaya çıktı. Brezilya ekibinin, 10 milyon euro bonservis ödeyerek yıldız futbolcuyu renklerine bağlamanın hesaplarını yaptığı vurgulandı.

Napoli'nin ise Uruguaylı golcüsü Edinson Cavani'ye talip olan Juventus'tan, Melo'yu istediği ifade edildi. Juventus'un, Napoli'ye, Melo'nun yanı sıra 25-30 milyon euro verebileceği ileri sürüldü.

Felipe Melo, Galatasaray'ın satın alma opsiyonunu kullanmaması nedeniyle hayal kırıklığı yaşadığını söyledi. Kariyerine sarı-kırmızılı takımda devam etmenin hesaplarını yaparken şaşkınlığa uğradığını kaydeden Melo, Juventus'un sözleşmeli futbolcusu olduğunu hatırlattı. Sambacı, Napoli'nin yaptığı teklifle ilgili olarak, "Yakından tanıdığım büyük bir kulüp" diyerek İtalya'ya geri dönebileceğinin sinyallerini verdi. Melo, Corinthians'ın girişimi için ise "Ülkeme mutlaka geri döneceğim, ama şimdi değil" yorumunu yaptı.

Napoli Teknik Direktörü Walter Mazzari, Lassana Diarra ve Felipe Melo ile ilgilendiklerini doğruladı. İtalyan çalıştırıcı, "Melo'yu kim istemez ki. Onu bana verin ve gelecek sezon performansını izleyin. Hem takımı oynatır hem de savunmanın önünde çok başarılı olur" diye konuştu.

 

Casio Murat

Üye
brezilya ekibi o parayı ödeyemez..#
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
1
Görüntüleme
357
Doğuş Pertez
eZeL634
Cevap
0
Görüntüleme
231
eZeL634
-India-
Cevap
12
Görüntüleme
538
The SLayeR
@Safak
Cevap
0
Görüntüleme
365
@Safak


Üst Alt