Meizu'nun yeni nesil amiral gemisi görselleri sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Meizu'nun yeni nesil amiral gemisi görselleri sızdırıldı
Meizu çok yakında MX6 adındaki yeni amiral gemisi akıllı telefon modelini duyuracak.



Çin'in büyük akıllı telefon üreticilerinden birisi olan Meizu, geçtiğimiz Nisan ayında 3 önemli akıllı telefon modelinin duyurusunu gerçekleştirmişti. Bu cihazlardan birisi firmanın üst seviye amiral gemisi Meizu Pro 6 olurken, ayrıca Meizu M3 ve M3 Note adındaki iki model daha gelmişti.



Meizu'nun bu sene ilerleyen dönemde yeni bazı model duyuruları daha yapması beklenirken, bunlardan bir tanesi de bir başka amiral gemisi olarak gelecek olan Meizu MX6 olacak.

Geçtiğimiz dönemde firmanın en çok sattığı modellerden Meizu MX5'in halefi olarak gelecek olan akıllı telefon hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Bu cihaz 2015 Temmuz'da gelmişti. Meizu MX5 5.5" Full HD dokunmatik ekran, 3GB sistem belleği, MediaTek Helio X10 yonga seti, metal kasa, 20.7MP arka kamera özellikleri ile sunulmuştu.

Meizu MX6 için yeni bir görsel geldi. Bilindiği üzere firma Android modeller yanı sıra önemli cihazlarınınUbuntu versiyonlarını da sunarken, Meizu MX6'nun Ubuntu versiyonunun görselleri ortaya çıktı. Tasarım ve donanım olarak Android ve Ubuntu versiyonlar arasında fark bulunmuyor.

Ortaya çıkan görsellerden birinde cihazın fiyatına dair bilgi görülebiliyor. Meizu MX6 Ubuntu Edition, 399€ olarak satın alınabilecek. Yonga seti cihazda MedieTek Helio X20 olarak yer alıyor. Bu yonga seti 10 çekirdekli işlemci ve Mali-T880 grafik işlemci içeriyor.

Henüz diğer teknik özellikler hakkında ise bilgi bulunmamakta.

Meizu'nun yeni nesil amiral gemisi görselleri sızdırıldı
 
  • Beğen
Tepkiler: hasan3472ty


Üst Alt