Meizu'nun merakla beklenen MX6 akıllısı gün yüzüne çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Meizu'nun merakla beklenen MX6 akıllısı gün yüzüne çıktı
Çinli firmaların arka arkaya 2016'da sunduğu modeller dikkatleri üzerlerine çekerken, bir akıllı telefon duyurusu da Meizu'dan geldi. Bir süredir bu firma da gündemde kendine yer bulurken, merakla beklenen Meizu MX6 akıllı telefon bugün düzenlenen etkinlikle resmi olarak duyuruldu.



Meizu'nun bu yeni akıllı telefonunun tasarım olarak bir süredir sızdırılan görsellerde yer alan tasarım ile aynı geldiğini söyleyebiliriz. Baktığımızda bu tasarım, firmanın bir süre önce pazara sunduğu Meizu Pro 6 adındaki üst seviye akıllısına da oldukça benzer.

Meizu'nun yeni MX6 akıllı telefonunun teknik özelliklerine bakarsak eğer, cihaz 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde Sharp üzerini LCD ekran ile geliyor. Bu ekran TDDI Teknolojisi sayesinde daha hassas ekran dokunma deneyimi de sunmakta.

MediaTek tarafından geliştirilen on çekirdekli işlemcili Helio X20'nin yonga seti olarak yeni Meizu MX6'da yer aldığı görülürken, sistem belleği 4GB olarak, dahili veri kapasitesi de 32GB olarak belirlenmiş.

Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi tabanlı Flyme UI üzerinde çalışan Meizu MX6'nın bataryası ise 3.060mAh olmakta. Bu cihaz özellikle de kamerası ile dikkatleri çekecek gibi görünüyor. Akıllı telefonun arkasında özelleştirilmiş Sony IMX386 CMOS sensör içeren 12MP kamera ile geliyor.

Çin'de satış için kayıtlar bugün açılacak ve satışların ise 30 Temmuz'da başlayacağı kaydediliyor.
Meizu'nun merakla beklenen MX6 akıllısı gün yüzüne çıktı
 


Üst Alt