Meizu Pro 6’nın görselleri ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Meizu Pro 6’nın görselleri ortaya çıktı
Meizu Pro 6 akıllı telefonun ilk görselleri ortaya çıktı…



Her geçen gün Çinli firmalar akıllı telefon pazarında daha fazla adından söz ettirirken, Meizu da yükselen firmalardan bir tanesi olmakta ve geçtiğimiz sene özellikle de sunduğu Pro 6 modeli ile dikkatleri üzerine çekmişti.



Firma şu anda bu akıllı telefonun halefi olarak sunulacak yeni Meizu Pro 6 akıllı telefonu üzerinde çalışırken, bu yeni cihaz hakkında bilgiler gelmeye başladı.

Geçtiğimiz gün iPhone 7’ye ait olduğu iddia edilen bir kasa görseli gelmişti. Yeniden tasarlanmış anten çizgilerine dikkat çekilen görselin daha sonra iPhone 7’ye değil, Meizu Pro 6’ya ait olduğu açıklaması Meizu’nun önemli bir isminden geldi.



Şimdi de bu yeni cihazın daha ayrıntılı görselleri ortaya çıktı. Görsellerde akıllı telefonun hem ön hem de arka tasarımı görülebilmekte. Anten çizgileri de arka kısımda aşağıda tasarıma paralel olarak görülmekte.

Tasarım olarak Meizu Pro 5’e oldukça benzer olarak gelecek olan yeni akıllı telefon 5.5″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel Full HD ekran içereceği belirtilmekte. 4GB sistem belleği içerecek olan akıllı telefonda ayrıca 64GB dahili veri kapasitesine yer verilecek.



21MP arka kamera, 5MP ön kamera, 10 çekirdekli işlemcili yeni MediaTek Helio X25 yonga seti, Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi diğer özellikler olmakta.




Meizu Pro 6’nın görselleri ortaya çıktı - MaxiCep
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Mezu Derin :D
 


Üst Alt