Haber Meizu Pro 6 yeniden görüldü

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Meizu Pro 6 yeniden görüldü
Meizu Pro 6 akıllı telefonun yeni görseli internette sızdı.


Akıllı telefon pazarında cihaz duyuruları gelmeyi sürdürüyor. Çin kökenli akıllı telefon üreticisi Meizu, geçtiğimiz sene bir çok yeni cihazı pazara sunmuştu. 2015’de yükselişini sürdürürken, bu sene de modellerle daha yüksek satış rakamlarına ulaşmayı hedefliyor. Öyle anlaşılıyor ki Meizu yakında donanım ve tasarım açısından iddialı Meizu Pro 6 akıllı telefonu sunmak için hazırlıkları devam ediyor. İşte bu cihazın yeni görselleri internete sızdı.




Weibo tarafından paylaşılan görsellerde cihaz, siyah renkli olarak karşımıza geliyor. İnternete sızan görselleri incelediğimizde tasarım açısından cazibeli görünen akıllı telefonun arka yüzeyinde ise küçük kamera çıkıntısı gözden kaçmıyor.

Hatırlanacağı üzere Mediatek ve Meizu firmaları düzenledikleri basın toplantısında Meizu Pro6 akıllı telefonun Helio X25 işlemciden güç alacağını belirtmişti. Akıllı telefonun LED flaş ve AF desteğine sahip arka kamera içerecek ve bünyesinde bulunan mTouch parmak izi tarayıcısı hızlı tepki süresi kullanıcıyı memnun edecek.



1920 x 1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip olan Meizu Pro 6 akıllı telefonun 6 GB sistem belleğini bünyesinde barındıracak. Hızlı şarj özelliğine sahip olan akıllı telefon, yazılım desteğini Google Android 6.0 Marshmallow işletim sisteminden alacak.

Meizu Pro 6 yeniden görüldü - MaxiCep
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bu Seferki Montaja Benzemiyor :D
 

Emre

Üye
6 GB ram :korkuylabagir:
 

Emre

Üye
#MeizuPro6
 
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Vöhh 6Gb ram ne la uzayamı çıkacaz ?
 

Emre

Üye
13 Nisan'da tanıtılacak.
 
Son düzenleme:

Emre

Üye
3 gün kaldı #Pro6

 

Emre

Üye
Yeni görüntüler



Meizu Pro 6'nın resmi olmayan özellikleri, 5.7-inç QHD Süper AMOLED dokunmatik ekran, 3D Touch, 10 Led flaş ile 21 MP arka kamera, 5 MP'lik Ön kamera, Samsung'un Exynos 8890 yonga seti, 4 ya da 6GB RAM ve 3,500 mAh pil.
 


Üst Alt