Meizu Pro 6 akıllı telefonun soğutma tasarımı ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Meizu Pro 6 akıllı telefonun soğutma tasarımı ortaya çıktı
Meizu, arka arkaya yeni modellerini bir süredir sunarken, bunlar arasında en önemli cihazı ise Meizu Pro 6 adı ile gelen yeni nesil amiral gemisi modeli oldu. Bu cihaz bu ay içerisinde resmi olarak duyurulurken, üst seviye donanım özellikleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.



Meizu Pro 6 akıllı telefonda yonga seti olarak MediaTek'in Helio X20 yonga setinin işlemci ve grafik işlemci saat hızları artırılmış versiyonu olan MediaTek Helio X25 yer alıyor. Bu yonga seti 10 çekirdekli işlemci içerirken, grafik işlemci de ARM Mali-T880 MP4 olmakta.

Çin'de it168 bu yeni akıllı telefonun donanım bileşenlerini gün yüzüne çıkardılar. Özellikle akıllı telefonun işlemcisinin soğutması için tasarlanan sistem dikkatleri üzerine çekiyor. Bilindiği üzere saat hızlarının arttırılması demek, daha fazla ısı açığa çıkacağı anlamına geliyor.



MediaTek Heli X25'in ısısını işlemci üzerinden alarak uaklaştırmak için metal plaka bulunuyor ve arıca soğutmayı kolaylaştırmak için çipset üzerinde grafit termal bir film de yer alıyor.

Ayrıca cihazın kamerası da detaylanırken, sarmal olarak konumlandırılmış olan flaş tasarımı da dikkat çekiyor.

Daha detaylı resimlere ise ulaşabilirsiniz.

Cihazın diğer özelliklerine bakacak olursak eğer, 5.2" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel dokunmatikSuper AMOLED ekran içeren akıllı telefon 4GB sistem belleği içerirken, 32GB / 64GB dahili veri kapasitesi ils sunuluyor.

Akıllı telefonun arkasında 21MP kamera yer alıyor ve ön kameraı da 5MP olarak geliyor. İşletim sistemi ise Google Android 6.0 Marshmallow olmakta.
Meizu Pro 6 akıllı telefonun soğutma tasarımı ortaya çıktı
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Su Soğutma Lazım :D
 


Üst Alt