Meizu Pro 6 akıllı telefon 3D Touch özelliği ile geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Meizu Pro 6 akıllı telefon 3D Touch özelliği ile geliyor
Meizu’nun yeni nesil amiral gemisi Pro 6 ilgi çekici özelliklerle geliyor…



Geçtiğimiz sene akıllı telefon pazarında bir çok yeni model sunuldu ve özellikle de Apple’ın iPhone 6S / 6S Plus modelleri ile ön plana çıkan 3D Touch / Force Touch ya da her ne isimle gelse de hassasiyete dayalı ekran teknolojileri büyük ilgi görmeye başladı. Sadece Apple değil, Huawei ve ZTE de bu teknolojiyi kullanan firmalar arasında yer alıyor.




Yeni dönemde de bu ekran teknolojisini içeren farklı akıllı telefon modellerinin sunulması beklenirken, yeni gelen bir bilgiye göre bu akıllı telefon modellerinden birisi de Meizu Pro 6 olabilir.

Meizu bilindiği üzere, Çinli bir firma ve geçtiğimiz sene Pro 5 adındaki üst seviye modelini sunmuştu. Ayrıca Meizu Pro 5 mini adında bir model üzerinde çalışsa da, Tayvan’da yaşanan depremin ardından yaşanan tedarik sıkıntıları sonrasında bu projenin iptal edildiği haberi gelmişti.

Meizu, bu sene yeni amiral gemisi Pro 6’yı sunacak ve bu cihaz üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Firmanın Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Flyme Baş Mimarı Yang Yan tarafından Weibo üzerinden paylaşılan bir ekran görüntüsü, Meizu’nun yeni cihazının 3D Touch / Force Touch özelliğine sahip ekran ile geleceğini doğruluyor.

Henüz Meizu’nun yeni nesil akıllı telefonun donanım özellikleri hakkında bilgi bulunmasa da selefine bakacak olursak eğer;

Meizu Pro 5, 5.7″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel Full HD dokunmatik ekran, 4GB sistem belleği, Samsung’un sekiz çekirdekli işlemcili Exynos 7420 yonga seti, 32GB dahili veri kapasitesi, 21MP arka kamera, 5MP ön kamera, Google Android 5.1 Lollipop mobil işletim sistemi, 3.050mAh batarya gibi özelliklerle sunulmuştu.

Meizu Pro 6 akıllı telefon 3D Touch özelliği ile geliyor - MaxiCep
 


Üst Alt