Meizu PRO 5, Geekbench’de Galaxy S7’yi geride bırakıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Meizu PRO 5, Geekbench’de Galaxy S7’yi geride bırakıyor
Firmalar artık sızıntı yarısına girdi :ehe

Meizu’nun Exynos 7420 üzerinde çalışan yeni üst seviye modeli Samsung’un aynı yonga seti ile sunulan modellerini geride bırakıyor…


Bu ay sonuna doğrı ve gelecek ay başında bazı akıllı telefon üreticileri etkinlikler düzenleyerek yeni akıllı telefon modelleri gün yüzüne çıkartacaklar ve bunlar arasında LG’nin yeni nesil Nexus akıllı telefon modelleri, LG’nin ikinci amiral gemisi ve Microsoft’un Lumia 950 ve Lumia 950 XL üst seviye modelleri de yer alacak.



Ayrıca Eylül ayı sonunda, 25 Eylül tarihinde bir etkinlik de Meizu’dan gelecek. Çinli büyük teknoloji devlerinden bir tanesi olan Meizu’nu üst seviye modellerinden bir tanesi Meizu PRO 5 ismi ile gün yüzüne çıkabilir.

İddialara göre Meizu PRO 5 akıllı telefon iki farklı yonga seti ile sunulacak. Bu yonga setlerinden bir tanesi Samsung tarafından geliştirilen ve Galaxy S6, Note5 gibi modellerde de yer alan Exynos 7420 olurken, diğer versiyon da on çekirdekli işlemcili MediaTek Heli X20 üzerinde çalışacak.

Exynos 7420 içeren Meizu PRO 5 akıllı Geekbench’de ortaya çıktı. İşin ilginç kısmı ise Geekbench puanı çoklu çekirdekte neredeyse 5600 olurken, 5200 puan alan Galaxy S6/S6 edge’nin önünde yer alıyor.

Ayrıca sadece bunlarla da sınırlı kalmazken, kısa süre önce ortaya çıkan ve Geekbench’de 4932 puan alan Exynos 8890’ı da geride bırakıyor. Ancak şunu da belirtelim, Exynos 8890 prototip olup tüm gücünü kullanmıyor olabilir.

Samsung’un Galaxy Note5 modeli Geekbench’de çoklu çekirdekte 4950 ile yine Meizu PRO 5’in gerisinde. Meizu PRO 5, Full HD ekran, Samsung Galaxy Note5 ise Quad HD çözünürlükte ekran ile geliyor.

http://www.maxicep.com/cep-telefonl...hde-galaxy-s7yi-geride-birakiyor-h205972.html
 


Emre

Üye
Büyük ihtimalle yenilenmiş flyme 5 arayüzü ile çıkacaktır.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Marco Laren

Marco Laren

Üye
Heyecanla bekliyorum bakalim nasil olacakk
 


Üst Alt