Haber Meizu MX5 için Flyme 5.0 güncellemesi yayınlandı.

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Meizu MX5 için Flyme 5.0 güncellemesi yayınlandı.
Açıkçası ben sıfırdan yeni bir arayüz yapmalarını bekliyordum ama öyle olmamış anlaşılan :hmmm


Meizu’nun yeni amiral gemisi MX5 için Flyme güncellemesi yayınlandı.


Son zamanların yükselen isimlerinden Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Meizu, MX adı altında sunduğu amiral gemisi modelleri ile dikkat çekmeye devam ediyor.



Çin’in en önemli firmalarından biri olan Meizu, bu yıl son olarak Haziran ayında Meizu MX5 akıllı telefonunun duyurusunu gerçekleştirmişti. Dünya genelinde satışa sunulan Meizu MX5 akıllı telefon modeli 20 Kasım 2015 tarihinde ülkemizde de satışa sunulacak. Pekin’de düzenlenen etkinlikte duyurusu gerçekleştirilen Meizu MX5 akıllı telefon metal kasa tasarımı, üstün donanım özellikleri ve performans özellikleri ile teknoloji dünyasının beğenisini kazanan yeni amiral gemisi Meizu MX5 için Flyme 5.0 arayüz güncellemesi yayınlandı.

OTA yolu ile gelen yazılım güncelleştirmesi 940MB boyutunda. Gelen güncelleme ile Meizu MX5 akıllı telefon Flyme 5.0 arayüzüne yükseliyor. Yeni güncelleme batarya ve performans iyileştirmeleri içeriyor. Meizu MX5 akıllı telefon özelliklerini bir hatırlayacak olursak; 5.5” büyüklüğünde ve 1920 x 1080 piksel çözünürlüğünde Full HD AMOLED dokunmatik ekran, 2.2GHz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli 64-bit işlemcili MediaTek MT6795 yonga seti, 3GB sistem belleği, 16GB/32GB/64GB dahili veri kapasite seçenekleri, 20.7MP arka kamera, 5MP ön kamera özelliklerine sahip cihaz gücünü 3150mAh’lik bataryasından alıyor.

Meizu MX5 için Flyme 5.0 güncellemesi yayınlandı. - MaxiCep
 


Emre

Üye
Flyme OS gerçekten çok başarılı bir arayüz.
 


Üst Alt