Meizu m1 metal akıllı telefon satışa sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Meizu m1 metal akıllı telefon satışa sunuldu
Meizu’nun yeni modellerinden olan Meizu m1 metal firmanın anavatanı Çin’de satışa sunuldu…


Meizu bir çok yeni modeli bu sene sunarken, geçtiğimiz günlerde ise Meizu m1 metal adındaki yeni bir akıllı telefon modeli ile karşımıza gelmişti. Bu akıllı telefon sonunda Çin’de bazı online perakende satıcılar üzerinden satışa sunulmuş durumda.



Yeni akıllı telefonun 16GB dahili veri kapasitesi içeren versiyonu $220/€209 fiyat etiketi ile satın alınabiliyor. Diğer taraftan 32GB dahili veri kapasitesi içeren versiyon ise $250/€238 fiyat etiketine sahip ve ön siparişe sunulmuş durumda. Bu versiyonun dağıtımları ise daha sonra gerçekleştirilecek.

Meizu m1 metal akıllı telefon 5.5″ büyüklüğünde dokunmatik ekran içeriyor ve cihazın ekran çözünürlüğü ise 1920×1080 piksel Full HD olarak belirlenmiş. Çift SIM kart desteğine de sahip olan akıllı telefonun ikinci SIM kart slotu hibrit yapıda ve istenirse, microSD kart slotu olarak da kullanılabilmekte.

Meizu’nun yeni akıllısında yonga seti olarak ise MediaTek’in sekiz çekirdekli 64-bit işlemcili MT6795 Helio X10’a yer verilmiş. Ayrıca cihazın arka yüzünde 13MP kamera yer alırken, ön yüzünde de Selfie çekimler için 5MP çözünürlükte ikinci bir kamera daha konumlandırılmış.

Akıllı telefon adından da anlaşılacağı üzere metal kasa tasarımı içeriyor. 3.140mAh batarya içeren akıllı telefon Google Android 5.1.1 Lollipop tabanlı Flyme OS 5.1/Yun OS üzerinde çalışıyor.

akıllı telefon, Çin, meizu, Meizu m1 metal,
Meizu m1 metal akıllı telefon satışa sunuldu - MaxiCep
 


yeumyang

yeumyang

Moderator
Artık firmalar metal tasarıma geçiyor kılıf a gerek kalmayacak
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
elmacıadam

elmacıadam

Üye
meizunun fiyat politikasıyla alınır
 


Üst Alt