Meizu, 6 Nisan’daki Etkinliğini Resmi Olarak Duyurdu

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Meizu, 6 Nisan’daki Etkinliğini Resmi Olarak Duyurdu
Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Meizu, 6 Nisan tarihinde düzenleyeceği tanıtım etkinliğini resmi olarak duyurdu.



Geçtiğimiz hafta sizlerle Meizu’nun 2016 yılında piyasaya sunmaya hazırlandığı akıllı telefonları Meizu M3, Meizu M3 Note, Meizu M2 Metal, Meizu MX6, Meizu Pro 6 gibi akıllı telefonlara dair ilk detayları paylaşmıştık. Meizu’nun 6 Nisan tarihinde bir etkinlik planladığı iddia edilirken, bu etkinlikte M3 Note akıllı telefonun tanıtılacağı iddia ediliyordu.



Meizu bugün Çin sosyal paylaşım sitesi Weibo üzerinde yayınladığı teaser ile 6 Nisan tarihinde düzenleyeceği etkinliği resmi olarak duyurdu. Meizu ayrıca bu etkinlik için özel bir web sayfası da oluşturdu. Huawei’nin P9 tanıtım etkinliği ile aynı güne denk gelen Meizu etkinliği hakkında daha fazla detay verilmedi fakat “Oldukça hızlı, ince, uzun ömürlü” cümlesinin kullanılması, zarif ve güçlü bir cihazın geleceğini iş az ret ediyor.

Meizu M3 Note Sızan özellikleri:

  • 5-inç Full HD ekran
  • MediaTek Helio X10 yonga seti
  • RAM 2GB / 3GB
  • 16Gb / 32GB dahili depolama seçenekleri
  • 3.200 mAh batarya
  • Flyme OS ile Android Lollipop işletim sistemi
Meizu’nun 6 Nisan tarihinde tanıtmaya hazırlandığı M3 Note, 5 inç büyüklüğünde Full HD ıIPS LCD ekran, MediaTek Helio X10 yonga seti, 2GB RAM / 16GB depolama alanı ve 3GB RAM / 32GB depolama alanı seçenekleri ve 3.200 mAh batarya gibi özellikleri ile dikkat çekiyor. Android 5.0 Lolipop işletim sistemi altında çalışan M3 Note, Flame OS ara yüzü ile özelleştiriliyor.




Meizu, 6 Nisan’daki Etkinliğini Resmi Olarak Duyurdu - MaxiCep
 

Benzer Konular



Üst Alt