Mehmet Topal F.Bahçe hakkında konuştu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mehmet Topal F.Bahçe hakkında konuştu
Fenerbahçe'nin transfer listesinde olduğu ileri sürülen Mehmet Topal, hakkındaki iddialara web sayfasından yanıt verdi...








Mehmet Topal, Valencia'dan ayrılmayacağını açıkladı. Yayına giren kendisine ait web sayfasından seslenen milli futbolcu Fenerbahçe'nin teklifinin gurur verdiğini belirterek,
"Kendi kariyerim ve ailemin geleceği için ve en önemlisi doğacak çocuklarım için gittiğim Valencia'da mücadelemi sonuna kadar sürdüreceğim" dedi.
Mehmet Topal'ın açıklamaları şöyle:
"Selamlar dostlarım;
Öncelikle kişisel web sayfama hoş geldiniz. Sayfamdaki ilk yazımda sizlere bir haber vermek istiyorum. La Liga'daki muhteşem Türk'ler konsepti ile 17 Haziran 2011'de Beyaz Show'un konuğu olacağım.
Gelelim transfer dedikodularına. Son günlerde Fenerbahçe transferi ile ilgili çıkan haberler hakkında hiç konuşmamış olmama rağmen, yazılı basında çıkan haberlere üzüldüm.
Şöyleki Fenerbahçe gibi BÜYÜK bir camiadan teklif almak beni onurlandırır , gururlandırır. Lakin kulübüm Valencia VCF hiçbir şekilde beni satmayacağını bildirmiştir.
Kendi kariyerim ve ailemin geleceği için ve en önemlisi doğacak çocuklarım için gittiğim Valencia'da mücadelemi sonuna kadar sürdüreceğim.
Ailem ve başta eşim bu mücadelemde en büyük destekçimdir. Ve dönmem için baskı yaptıkları söz konusu bile değil, aksine Valencia bizim için artık yaşam şeklidir."
 


by şarlo

by şarlo

Üye
Çok güzel konuşmuş...
 
MetQ7

MetQ7

Üye
Bence İspanya'da kalmalı.Türk futbolcuların kötü imajını düzeltebilcek kaliteye sahip
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt