Meğer sen neymişsin be Appiah!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Meğer sen neymişsin be Appiah!
Sarı-lacivertli kulüp hakkında konuşan Appiah'a, Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden şöyle bir cevap yazıldı
Sarı lacivertli kulübe serzenişte bulunarak, kendisini hiç aramadıklarını ve tedavi sürecinde hiç destek almadığını belirten Appiah'a, Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden şöyle bir cevap yazıldı:

"Stephen Appiah'ın DHA'ya verdiği röportajı ile ilgili olarak bu futbolcuyla FIFA nezdinde halen süren ihtilaf dolayısıyla aşağıda yazılı sınırlar içerisinde cevap vermeyi kamuoyunu bilgilendirme bakımından gerekli görmekteyiz.

Öncelikle şu konunun net olarak bilinmesi gerekmektedir; Stephen Appiah'ın sözleşmesinin dondurulması hususunda TFF, sözleşmede düzenlenen ödemelerin futbolcuya aynen yapılması ve futbolcunun yazılı onayı alınmak kaydıyla kulübümüz lehine hak tanımıştır. Ancak bu hak Appiah tarafından yazılı onay verilmediğinden kulübümüzce hiçbir zaman kullanılamamıştır.

TFF'nin 6+2 kararı sonrasında Nisan ayı sonuna kadar Appiah kulübümüzün sözleşmeli futbolcusu olarak kalmış bu tarihte FIFA'nın vermiş olduğu karar ile sözleşme ilişkisi sona ermiştir. Söz konusu tarihe kadar Appiah'a bütün ücretleri kulübümüz tarafından eksiksiz olarak ödenmiştir. Appiah, avukatlarının başvurusu üzerine FIFA tarafından serbest bırakılmıştır.

FIFA'nın bu kararına kadar kulübümüz hiçbir zaman futbolcusu ile sözleşmeyi bitirme konusunda bir irade ileri sürmemiştir.

"SAYISIZ ARAMALARA CEVAP VERMEYEN APPİAH'TIR"

Kulübümüz yetkilileri başta asbaşkanımız Sayın Murat Özaydınlı ve yönetim kurulu üyemiz Sayın Ali Yıldırım olmak üzere onlarca kez Appiah'ı ve menajerlerini aramalarına sayısız mesaj bırakmalarına rağmen geriye dönmeyen, cevap vermeyen hep Appiah olmuştur.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Sevilla ile kendi sahamızda oynadığımız maç günü Türkiye'ye gelen ve bankada kendisi adına yatırılan parayı çekerek ülkesine dönen Appiah çok sevdiğini söylediği halde Fenerbahçe taraftarı ile birlikte bu tarihi maçı izlememiş, takım arkadaşları ile birlikte olarak takımdaşlık ruhunu paylaşmamış ve Gana Milli Takımı'nda da yaptığını iddia ettiği moral desteği verme konusunda kulübü için hiçbir çaba sarf etmemiştir.

"CHELSEA MAÇINI BİLE İNGİLİZLER'LE BİRLİKTE İZLEDİ"

Londra'da oynadığımız Chelsea maçını dahi İngiliz taraftarlar ile birlikte tribünde izlemeyi tercih eden ve takım arkadaşları ile telefon yoluyla iletişim kuran Appiah'ın aksine eski futbolcumuz Tuncay bizzat takımın kaldığı otele gelerek eski takım arkadaşları ile yemek yiyerek onlara destek vermiştir.

Son dönemde evini boşaltan ve arabasını kulübe teslim eden Appiah bu işlemleri yardımcısı vasıtasıyla yaparken kendisi doğrudan hiçbir kulüp yetkilisi ile görüşme gereği duymamıştır. Gana milli takımı ile Afrika Kupası'na iştirak ettiğini iddia etmesine rağmen ısrarla Gana Federasyonu'ndan bu konuya ilişkin bir resmi davet yazısı istenmesine karşılık böyle bir davet yazısı da tarafımıza hiçbir zaman sunulamamıştır.

Kulübümüzü ve yönetimimizi her fırsatta karalamak eleştirmek ve taraftarımızla karşı karşıya getirmek düşüncesinin bir yansıması olarak gördüğümüz bu röportajın değerlendirmesini de yukarıdaki açıklamalar ışığında kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
 
schumici

schumici

Üye
appiah ın bu kadar olduğunu bilmezdim yazıklar olsun appi artık fenerbahçede yerin yok
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt